Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Měsíční free gold live

shark.sea

Recommended Posts

Zdravím, pokud využívám měsíční free gold live myslíte že je možné pokud chci hrát multiplayer ve hrách tak mě to nepustí, protože nemám koupeno zlaté členství?? Stahoval jsem si i nejaké multiplayerové dema a ty mi taky nefungují!! že by tady byl zakopaný pes?? Myslím si že pokud mám na vyzkoušení měsíční zlaté členství tak byto mělo být ze vším všudy. Ale asi ty multiplaery ve hrách ten free gold ignorujou či co. Jeto zkrátka divný!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, já mám nový účet UK, běží mi trial gold a snažím mulťák jako by se nechumelilo :wohow:

Co přesně ti to hází za hlášku?

Zdar,

Promiň že Ti odepisuju až teď byl jsem v práci. Háže mi to ve Fight Night Champion stále tuto hlášku: Your Gamer profile does not have the correct permissions to acces this feature. A stáhnul jsem na zkoušku multiplayer demo Homefront a tam to háže tuto hlášku: This gamer profile is unable to play on xbox Live. Please check your Family settings or obtain an Xbox live gold membership. V settings mám vše povolené a stále nic. Mám teď totiž nové xko slima a pamatuju si že na starém jak jsem měl free gold tak jsem hrál v pohodě ale potíž je v tom že stare xko je v háji a zbyl mě jen 20GB HDD. Na novém slim bych si chtěl obnovit svůj profil ale nevím už bohužel email a heslo a z toho HDD by se ten profil asi nedal přetáhnout to je asi blbost. Vidím to asi na poslední možnost a tou je vytvoření nového učtu na UK co Ty na to??

Odkaz ke komentáři

Pokud vysloveně nepotřebuješ svůj starý účet, nejjednodušší budeš mít, když si vytvoříš nový. Samozřejmě, že jde načíst starý profil z původního Xka na slima přes "recovery gamertag" v menu profilu, ale musel bys znát to heslo. Pak by ti mělo jít vše bez problémů.

Odkaz ke komentáři

Mám podobný problém, na profilu mi vypršelo gold live. Tak jsme si vytvořil nový profil, dostal jsem měsíční free gold, ale nejedou mi hry od EA (NHL, Madden) stále píše že servery nejsou momentálně k dispozici i když to ostatním ve stejnou chvíli jede úplně bez problémů. Dal jsem zpět starý profil a nejde to ani na něm, stále stejná hláška.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu