Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak "zníčit" PS3 ? :D

silver

Recommended Posts

Ale víš že se pak dostaneš do konzolového pekla že jo? :)

Nejrychlejší bude vyndat nějakou komponentu, třeba celou základní desku a dát jí na pár vteřin do mikrovlnky. Musíš to ale udělat tak aby nepoznali že si se v konzoli hrabal (neporušit pečeť atd).... Taky můžeš zkusit udělat YLOD tim že odlepíš chladič, seškrábeš teplovodivou pastu, omezíš přístup vzduchu a zahraješ nějakou náročnější hru. Možností je spousta...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
Né že bych to chtěl praktikovat, ale docela by mě to zajímalo jak nenápadně odrovnat konzoli do záruky. Co třeba když by se na pár minut strčila příkladu do trouby rozpálený na 60 °C?

Tak si myslím, že tam bude nějakej senzor/čidlo, jak je tomu u mobilu při navlhčení. Tohle podle mne neprojde.

Odkaz ke komentáři

Trouba je imho to same, jako polstare... A vypnute PSko 60'C vydrzi. Vetsi teplota ti zase zkrouti plasty. Pokud by se ti povedlo ho rozebrat, aniz by na to prisli, tak je hovadina davat desku do trouby nebo do mikrovlnky. Na to by snadno prisli. To uz radsi prehrat jeden kondik...

A mrazak tomu nic neudela :) Leda mozna namraza, ktera by to pak vyzkratovala, ale to by ti nevyreklamovali, kvuli vlhkosti.

Ale jinak souhlasim, ze kvuli banu na jedne hre takhle rozesirat PSko je radna demence....

Odkaz ke komentáři

Tak si myslím, že tam bude nějakej senzor/čidlo, jak je tomu u mobilu při navlhčení. Tohle podle mne neprojde.

Nevím, ale myslím že ne, nikde jsem nečetl, že by tam bylo.

Zing: Hlavně 60 °C mi nepřijde jako teplota, při které se ničí počítačové komponenty. IMO vydrží víc.

Musíme brát ohled i na plasty, při větší teplotě by se už mohly začít tavit a záruční pečeť "bublat", né li už při týhle.

Tak do mrazáru, pak mikrovlnky a střídat to tak dokud nezdechne.

Mrazák je blbost, jelikož tím vznikne oxidace a hned jim bude jasný, že se do konzole dostala voda a to neuznají. Pokuď by se vešla do mikrovlnky, tak to by projít mohlo.

Nedělal bych žadne takove věci,jednoduše bych zničil mechaniku.nožem bych tam po lazeru ♥♥♥♥lal nebo tak neco
Jo, to vubec nepoznaji :D, kdyz budes nozem jezdit v mechanice :D

Určitě ne. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu