Fidorka Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ahoj, nedáte mi někdo prosím tip na hru podobnou Falloutu? Díky Jinak bych se ještě zeptal jestli funguje HDD ten na klasickej xbox i na slimko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Podobná hra je tak trochu Metro 2033...jinak ten HDD je na každý typ konzole jiný, takže to nepřipojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Hdd ze staré konzole na slimko samozřejmě napojíš.Návod zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Hoooodne podobna hra je Oblivion, ale nevim jestli zrovna zpusobem, ktery ty myslis....pak taky trochu Borderlands, ale postapokyliptickou atmodferou je to rzhodne jiz vysse zminovane Metro 2033... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Oblivion je podobný tím, že běží na stjeném enginu, ale jinak je to fantasy RPG jak cyp, to ty spise asi myslis podobnou atmosferou falloutu a prostredim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Jestli chceš něco jako Fallout ve smyslu postapo RPG tak určitě Borderlands. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidorka Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Myslel jsem postapokalyptický RPG, takže Oblivion ne, ale jinak moc děkuji za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Oblivion je podobný tím, že běží na stjeném enginu, ale jinak je to fantasy RPG jak cyp, to ty spise asi myslis podobnou atmosferou falloutu a prostredim... Napsal hra jako fallout a pokud myslel trojku, tak na ni je videt, ze to delala bethesda a vpodstate vzala pres kopirak oblivion, vzala nejake prvky s falloutu a atmosferu a voila.....takze hratelnostne je to strasne podobny a je to na tom videt, proto jsem psal, ze asi timhle zpusobem to nemysli :) Jasne jedno je postapokalipticky rpg a druhy fantasy rpg, ale presto jsou si vic podobny nez by se mohlol zdat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Napsal hra jako fallout a pokud myslel trojku, tak na ni je videt, ze to delala bethesda a vpodstate vzala pres kopirak oblivion, vzala nejake prvky s falloutu a atmosferu a voila.....takze hratelnostne je to strasne podobny a je to na tom videt, proto jsem psal, ze asi timhle zpusobem to nemysli :) Jasne jedno je postapokalipticky rpg a druhy fantasy rpg, ale presto jsou si vic podobny nez by se mohlol zdat :) No kdyz Fallout 3 bezi na Oblivion enginu, tak jeste aby to technicky podobny nebylo.... Ale jde tu o to, ze Oblivion je neco uplne jinyho, ma to uplne jinou atmosferu a tak uz to rozhodne neni postyapokalypticky cyberpunkovy survival horror. Taky bych chtel hru podobnou FL3 - FL3 mne naprosto chytl, ale Oblivion rozhodne neni trefa do cerneho... A ackoliv to bezi na Oblivion engine, tak je to kupodivu neco jinyho :) A Bethseda udelala velice dobrou praci - pritahla k serii FL nove hrace - mne treba osobne nikdy predtim FL nezaujal - FL1 a 2 jde uplne mimo mne, jakozto tahove RPG. Ale realtime RPG s prvky adventury a s V.A.T.S systemem mi prijde uplne super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Jak rikam, atmosferou je to samozrejme neco jineho, ale hratelnostne je to velmi podobne a malo koho by nenapdlo ze na tom dlalo to same studio....ostatne na to uz padlo mnoho komentaru, ja osobne jsem taky rad, ze bethesda oprasila a prepracovala koncept falloutu, protoze jsem si ho hrozne uzil a kdyz jsem pak zpetne zkousel F1 a F2, tak me to vubec nebralo, stejne jako oblivion :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Možná bych ještě doporučil Mass Effecty, sice to úplně postapo ale hlavně ve dvojce je atmosféra výborná a já měl z Falloutu i Mass Effectu velmi podobný pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Jestli s hrál jen Fallout 3 tak je ještě Fallout New Vegas o kterým musím jako člověk kterej dohrál dvojku snad 10x říct že je naprosto dokonalej, na xku mě snad žádná hra tak nevzala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidorka Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Hrál jsem F3 i New Vegas-oboje naprosto skvělý hry. Tak teď hledám něco. Zkusím asi ten Mass Effect a Borderlands, možná i to metro, ale to je zas moc podzemní což nemusím. Ještě dotaz, když si pořídím HDD tak jdou na něj instalovat hry a následně hrát bez DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Nebo zkus stalkera, ale na xboxu si ho nezahrajes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Neni problem hrat z exteraku. No a pokud dana hra pri hrani nevyzaduje DVD (nenacita z nej textury nebo neco), tak neni problem. Pripadne si muzes udelat image toho DVD a hodit taky na ten disk a hrat bez DVD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidorka Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ok, díky. Desmonde já rád xbox, na pc max COD 2 a 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Když můžu hrát tu hru z toho externího HDD... Je potřeba ho v xku nakonfigurovat? Nebo jen hodit image hry na HDD a vesele hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Anonymous to trochu zamotal. On mluvil o PC, to co píše není na Xboxu možné, musel by jsi mít JTAGovanou konzoli a tam se to dělá trochu jinak. Instalace her na externí HDD (omezený na 16 GB) se moc nelíší od instalace hry na interní HDD, pořád musíš mít disk v mechanice. // Anonymous_: ano sorry. Priznavam, ze jsem si nevsiml, ze jsem v X sekci. Muj koment platil samozrejme jen pro PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.