Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hra jako fallout

Fidorka

Recommended Posts

Oblivion je podobný tím, že běží na stjeném enginu, ale jinak je to fantasy RPG jak cyp, to ty spise asi myslis podobnou atmosferou falloutu a prostredim...

Napsal hra jako fallout a pokud myslel trojku, tak na ni je videt, ze to delala bethesda a vpodstate vzala pres kopirak oblivion, vzala nejake prvky s falloutu a atmosferu a voila.....takze hratelnostne je to strasne podobny a je to na tom videt, proto jsem psal, ze asi timhle zpusobem to nemysli :) Jasne jedno je postapokalipticky rpg a druhy fantasy rpg, ale presto jsou si vic podobny nez by se mohlol zdat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsal hra jako fallout a pokud myslel trojku, tak na ni je videt, ze to delala bethesda a vpodstate vzala pres kopirak oblivion, vzala nejake prvky s falloutu a atmosferu a voila.....takze hratelnostne je to strasne podobny a je to na tom videt, proto jsem psal, ze asi timhle zpusobem to nemysli :) Jasne jedno je postapokalipticky rpg a druhy fantasy rpg, ale presto jsou si vic podobny nez by se mohlol zdat :)

No kdyz Fallout 3 bezi na Oblivion enginu, tak jeste aby to technicky podobny nebylo....

Ale jde tu o to, ze Oblivion je neco uplne jinyho, ma to uplne jinou atmosferu a tak uz to rozhodne neni postyapokalypticky cyberpunkovy survival horror. Taky bych chtel hru podobnou FL3 - FL3 mne naprosto chytl, ale Oblivion rozhodne neni trefa do cerneho... A ackoliv to bezi na Oblivion engine, tak je to kupodivu neco jinyho :) A Bethseda udelala velice dobrou praci - pritahla k serii FL nove hrace - mne treba osobne nikdy predtim FL nezaujal - FL1 a 2 jde uplne mimo mne, jakozto tahove RPG. Ale realtime RPG s prvky adventury a s V.A.T.S systemem mi prijde uplne super :)

Odkaz ke komentáři

Jak rikam, atmosferou je to samozrejme neco jineho, ale hratelnostne je to velmi podobne a malo koho by nenapdlo ze na tom dlalo to same studio....ostatne na to uz padlo mnoho komentaru, ja osobne jsem taky rad, ze bethesda oprasila a prepracovala koncept falloutu, protoze jsem si ho hrozne uzil a kdyz jsem pak zpetne zkousel F1 a F2, tak me to vubec nebralo, stejne jako oblivion :D

Odkaz ke komentáři

Hrál jsem F3 i New Vegas-oboje naprosto skvělý hry. Tak teď hledám něco. Zkusím asi ten Mass Effect a Borderlands, možná i to metro, ale to je zas moc podzemní což nemusím.

Ještě dotaz, když si pořídím HDD tak jdou na něj instalovat hry a následně hrát bez DVD?

Odkaz ke komentáři

Anonymous to trochu zamotal. On mluvil o PC, to co píše není na Xboxu možné, musel by jsi mít JTAGovanou konzoli a tam se to dělá trochu jinak.

Instalace her na externí HDD (omezený na 16 GB) se moc nelíší od instalace hry na interní HDD, pořád musíš mít disk v mechanice.

// Anonymous_: ano sorry. Priznavam, ze jsem si nevsiml, ze jsem v X sekci. Muj koment platil samozrejme jen pro PC...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu