Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Oblivion je podobný tím, že běží na stjeném enginu, ale jinak je to fantasy RPG jak cyp, to ty spise asi myslis podobnou atmosferou falloutu a prostredim...

Napsal hra jako fallout a pokud myslel trojku, tak na ni je videt, ze to delala bethesda a vpodstate vzala pres kopirak oblivion, vzala nejake prvky s falloutu a atmosferu a voila.....takze hratelnostne je to strasne podobny a je to na tom videt, proto jsem psal, ze asi timhle zpusobem to nemysli :) Jasne jedno je postapokalipticky rpg a druhy fantasy rpg, ale presto jsou si vic podobny nez by se mohlol zdat :)

Odesláno
Napsal hra jako fallout a pokud myslel trojku, tak na ni je videt, ze to delala bethesda a vpodstate vzala pres kopirak oblivion, vzala nejake prvky s falloutu a atmosferu a voila.....takze hratelnostne je to strasne podobny a je to na tom videt, proto jsem psal, ze asi timhle zpusobem to nemysli :) Jasne jedno je postapokalipticky rpg a druhy fantasy rpg, ale presto jsou si vic podobny nez by se mohlol zdat :)

No kdyz Fallout 3 bezi na Oblivion enginu, tak jeste aby to technicky podobny nebylo....

Ale jde tu o to, ze Oblivion je neco uplne jinyho, ma to uplne jinou atmosferu a tak uz to rozhodne neni postyapokalypticky cyberpunkovy survival horror. Taky bych chtel hru podobnou FL3 - FL3 mne naprosto chytl, ale Oblivion rozhodne neni trefa do cerneho... A ackoliv to bezi na Oblivion engine, tak je to kupodivu neco jinyho :) A Bethseda udelala velice dobrou praci - pritahla k serii FL nove hrace - mne treba osobne nikdy predtim FL nezaujal - FL1 a 2 jde uplne mimo mne, jakozto tahove RPG. Ale realtime RPG s prvky adventury a s V.A.T.S systemem mi prijde uplne super :)

Odesláno

Jak rikam, atmosferou je to samozrejme neco jineho, ale hratelnostne je to velmi podobne a malo koho by nenapdlo ze na tom dlalo to same studio....ostatne na to uz padlo mnoho komentaru, ja osobne jsem taky rad, ze bethesda oprasila a prepracovala koncept falloutu, protoze jsem si ho hrozne uzil a kdyz jsem pak zpetne zkousel F1 a F2, tak me to vubec nebralo, stejne jako oblivion :D

Odesláno

Anonymous to trochu zamotal. On mluvil o PC, to co píše není na Xboxu možné, musel by jsi mít JTAGovanou konzoli a tam se to dělá trochu jinak.

Instalace her na externí HDD (omezený na 16 GB) se moc nelíší od instalace hry na interní HDD, pořád musíš mít disk v mechanice.

// Anonymous_: ano sorry. Priznavam, ze jsem si nevsiml, ze jsem v X sekci. Muj koment platil samozrejme jen pro PC...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu