Jirka Wróbel Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Zdravím.Mám android 2.1 a potřeboval bych ho zaktualizovat na 2.2 . Jenže nwm jak.Prosím o návod,díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 pripoj se na wi-fi a ono ti to nabidne aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka Wróbel Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Připojený jsem,ale aktualizaci mi to nenabídne.Jak to ručně aktualizovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka Wróbel Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ale mám k tomu ještě CeDlo Kies ? Co to bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daton Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Dobrý den i já se přidává s touto otázkou, prý už vyšel oficielní android 2.2 na Samsung Galaxy 550 (což je vlastne I5500). Nevím však jak ho tam nainstalovat. Nemáte s tímto telefonem někdo nějaké zkušenosti a vzlášt s tím novým androidem. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Nainstalujte si do PC kies a přes tento aktualizujte.Občas to sice má problém s připojením,ale jde to. Tohoto tematu jsou plné fora,jen hledat.Mam sice galaxy S,ale funguje to stejně.Mala rada - Jak se připojíte přes PC,otevřete(odblokujte) si telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daton Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Díky jak bude trochu času vyzkouším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jirka Wróbel
Zdravím.Mám android 2.1 a potřeboval bych ho zaktualizovat na 2.2 . Jenže nwm jak.Prosím o návod,díky :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.