kolda5 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ahoj, jelikož má přítelkyně ráda hraje chodičky (něco ve stylu Crash bandicoot, spyro, rango), tak jsem hledal a našel právě jen hru rango. Jsem celkem nepříjemně překvapen, že na Xku není moc takových adventur..Sice jsem Xko pořizoval hlavně kvůli přítelkyně a kinectu, ale hledám pro ní nějaké hry co by ji bavily...Dále se chci zeptat jaké hry můžete doporučit pro dva hráče (ne kinect hry)..Taky jich asi moc nebude, co ? :-( Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Hráli jste už nějakou Lego hru? Ty jsou úplně super s holkama. Lego her už vyšlo snad "tisíc", tak nějakou zkuste (Star Wars, Harry Potter, Piráti z Karibiku, Batman, Indiana Jones) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 HRY PRO DVA - SPLITSCREEN - http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda5 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Děkuji ! A máte ještě nějaké tipy na ty adventury ? Něco jak Ringo, ta se přítelkyni moc líbila..Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Taky doporučuju Lego hry - Harry Potter 1-4 , Indiana Jones , - slušný hra se split screen když jdou hráči od sebe zozdělí se obraz ... hrály i moje děti 8 - 10 let Lego hra - Batman - tam mě štve že nemůžou hráči od sebe ... memá split screen Další adventury pro dva jsou -- Ice Age , Shrek ... co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ratchet a Clank ;) .. sice nejde ve dvou ale určitě jí to bavit bude! viz. moje přítelkyně :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda5 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Díky všem, ty adventurky nemusí být pro dva..Dívam se, ale že Ratchet a Clank není pro Xko :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Aha promiň nevšiml jsem si :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.