kolda5 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 Ahoj, jelikož má přítelkyně ráda hraje chodičky (něco ve stylu Crash bandicoot, spyro, rango), tak jsem hledal a našel právě jen hru rango. Jsem celkem nepříjemně překvapen, že na Xku není moc takových adventur..Sice jsem Xko pořizoval hlavně kvůli přítelkyně a kinectu, ale hledám pro ní nějaké hry co by ji bavily...Dále se chci zeptat jaké hry můžete doporučit pro dva hráče (ne kinect hry)..Taky jich asi moc nebude, co ? :-( Děkuji Citovat
TheChoosenOne13 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 Hráli jste už nějakou Lego hru? Ty jsou úplně super s holkama. Lego her už vyšlo snad "tisíc", tak nějakou zkuste (Star Wars, Harry Potter, Piráti z Karibiku, Batman, Indiana Jones) Citovat
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 HRY PRO DVA - SPLITSCREEN - http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html Citovat
kolda5 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 Děkuji ! A máte ještě nějaké tipy na ty adventury ? Něco jak Ringo, ta se přítelkyni moc líbila..Díky Citovat
luna Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2011 Taky doporučuju Lego hry - Harry Potter 1-4 , Indiana Jones , - slušný hra se split screen když jdou hráči od sebe zozdělí se obraz ... hrály i moje děti 8 - 10 let Lego hra - Batman - tam mě štve že nemůžou hráči od sebe ... memá split screen Další adventury pro dva jsou -- Ice Age , Shrek ... co vím Citovat
xUltimate Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2011 Ratchet a Clank ;) .. sice nejde ve dvou ale určitě jí to bavit bude! viz. moje přítelkyně :D .. Citovat
kolda5 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2011 Díky všem, ty adventurky nemusí být pro dva..Dívam se, ale že Ratchet a Clank není pro Xko :-( Citovat
xUltimate Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2011 Aha promiň nevšiml jsem si :D .. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.