todo2 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ahoj, chtěl bych hrát hry na Wii ze záložních DVD. Co k tomu potřebuji. Mám aktuálně (asi) starší konzoli, ve které nikdy nebyl aktualizovaný software. Chtěl bych tam nahrát nejnovější software a zároveň zprovoznit hraní her ze záložních médií. Štítek z moji konzole: http://localhostr.com/files/82kzcSG/Photo 15.8.11 18 31 42.jpeg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wii-man Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Asi...? To si delas legraci, to bys snad mohl vedet, ne? zapni wii vlevo dole klikni na WII pak na SETTINGS a v pravo nahore bude cislo... (neco jako 2.1E) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 todo2 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 No konzoli mám půjčenou, takže jsem nevěděl. Je tam 3.4E. Rád bych tam nahodil nejnovější verzi pokud to nějak nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wii-man Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 to vadí nová verze ( 4.3E ) Je PRŮSER, PRŮSER, PRŮSER!!!! Ta se spatne hackuje, na tu 3.4E stacis sam a pak si instalnes Neogamma Channel a mas to z DVD ale z Dvouvrstvejch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 todo2 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 ok, díky. Snad to zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
todo2
Ahoj, chtěl bych hrát hry na Wii ze záložních DVD. Co k tomu potřebuji. Mám aktuálně (asi) starší konzoli, ve které nikdy nebyl aktualizovaný software. Chtěl bych tam nahrát nejnovější software a zároveň zprovoznit hraní her ze záložních médií.
Štítek z moji konzole:
http://localhostr.com/files/82kzcSG/Photo 15.8.11 18 31 42.jpeg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.