corey26 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 mam taky mensi problem ked si chcem sejvnut hru obcas mi to zamrzne pri tom ma niekto nejaku radu ako si stym poradit ? robito stale niekedy kazdych 5 min musim vypnut a zapnut konzolu inokedy to ide aj hodku bez problemov ... skusal som nahravat na novu poziciu (staru vymazal) ale zamrznutie sa objavilo znovu, skusil som aj vypalit na ine medium (verbatim predtym TDK) ale tie nepomohlo a nepomohlo mi ani stiahnut update (hru mam nainstalovanu na HDD hram len offline) diky za kazdu radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Vše jsi dělal zbytečně - není to ničím o čem píšeš . Pravděpodobně máš starou revizi xboxu a ten dosluhuje . Mně to můj první xbox ( CORE ) dělal také , tak ihned jak se začaly prodávat JASPERY , tak jsem si koupil nový a starý rychle prodal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 mám ten samý problém - mám nové slimko má někdo radu co udělat ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 mám ten samý problém - mám nové slimkomá někdo radu co udělat ??????? Stáhnul jsi si TU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 (upraveno) jo stáhnul a pořád to dělá nevite nekdo co s tim???? Upraveno Prosinec 17, 2012 uživatelem houba2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.