nikeplayer Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Zdarec,mam problem s touhle hrou....vzdy kdyz si ji dam do slozky iso v adresari tak se mi po spusteni v psp zobrazi nakej problem s nakejma cislama.....newite co s tim a jak to rozfachat???diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janx Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 zkus vypnou no umd a hrát to s umd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 1. vec. skus topic zaradit do spravnej sekcie 2. vec. bolo by vhodne aby si sem "tie cisla" napisal. kazdy chybovy kod je specificky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nikeplayer Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 specifika jsou The game could be started (80020321) Fakt newim...jiny hry mi fachaj a zahle proste ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nikeplayer
Zdarec,mam problem s touhle hrou....vzdy kdyz si ji dam do slozky iso v adresari tak se mi po spusteni v psp zobrazi nakej problem s nakejma cislama.....newite co s tim a jak to rozfachat???diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts