deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Zdar, znáte nějakej SW na monitorování noťasu v případě odcizení? Hodila by se mi především možnost sledování přibližné polohy pomocí netu, sledování webkamerou, možnost zablokování přístupu nebo vymazání HDD atd... Díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 BlueTooth ? na mobilech to funguje u Policie CR kdyz se registrujes :D ale Software si myslim ze neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Určitě existuje, bluetooth je mi na nic když si někdo noťas odnese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
deepthroat1468623923
Zdar, znáte nějakej SW na monitorování noťasu v případě odcizení? Hodila by se mi především možnost sledování přibližné polohy pomocí netu, sledování webkamerou, možnost zablokování přístupu nebo vymazání HDD atd... Díky za tip
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.