Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Phat Lite-On DG-16D2S (74850C) flash PROBLÉM!!!

Mathy

Recommended Posts

Včera jsem se snažil re-flashnout xbox z LT+ 1.9 na LT+ 1.91, všechno šlo hladce, až dokud jsem nedošel k vymazání fw (Lite-on erase). Po kliknutí na toto tlačítko a rychlém vypnutí a zapnutí xboxu mi náhle z ničeho nic spadnul comp a resetoval se :-( Po resetování se mechanika v JF objevuje jako un-determined a v biosu se nezobrazí vůbec jako připojená. Mohl by mi prosím někdo poradit jak mohu nahrát fw zpět do mechaniky, když tam teď žádný fw není??? :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky se pridavam ... dneska s emi stalo to same..s tou samou mechanikou

pc dlouho nabiha protoze nemuze rozpoznat dvd romku a pak v JF kdyz vybiram porty tak se bud rozhodi obrazovka jako pri moc velkym rozliseni .. anebo se sekne mys...jenom mys.

a jeste jeden poznatek ... kdyz mam zaply x ko tak je sekly komplet pc ... kdyz ho vypnu tak zase rozmrzne.

vubec netusim cim to je... jeste me napada v dosu to udelat ... ale neznam ten port ve kterym je dvd romka

EDIT:

nasel sem toto ... je to primo pro nas pripad xD

http://www.martin-gardner.co.uk/how-to-recover-your-lite-on-dg-16d2s-drive-after-bad-erase/

EDIT2:

Vyzkouseno a potvrzeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu