Lakky1 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Mám 4 volné sloty na Bomberman Ultra. Kdo budete mít zájem napište a já Vám pošlu údaje k platbě. Hru už mám koupenou. Cena je 54 Kč. Hra má skvělý offline i online multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 já bych jí bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Beru hned :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 beru taky pošli údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 beru taktéž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakky1 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Vsem jsem poslal pm... Hned po pripsani penez Vam poslu login Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.