*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Caute no mam takovej problem s pripojenim prez USB kablo k PC kdyz pripojim psp ke kompu tak mi to sice napise ze ho to naslo, ale ne a ne se ukazat okno se slozkama v PSP. Mám podezření že je poškozenej konektor v PSP... Otázka: Dá se konektor vyměnit ??? Díky :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 a neni treba poskozeny kabel.?? skus jinej..nebo to taky muze bejt chyba PC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 a neni treba poskozeny kabel.?? skus jinej..nebo to taky muze bejt chyba PC.. hh kabel mam 3ti jeste je k tomu bratruv od eMPika a jemu de v poho skousel sem konektory v PC uplne vsechny a nic... :( :D ale co mam phouna ze stejnym typu karet takze zatim me to tak nesere ikdyz je to prez mobil do 4GB karty docela nasol cekat :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 mozes skusit pouzivat citacku kariet xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 mozes skusit pouzivat citacku kariet xD nemam .... :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 kup.... . :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 co stoji ?? :D ptz ted docela setrim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 hele a co ti to dela???zobrazi se to v kompu??a kdyz to chces otevrit tak pristup odepren??nebo neco takovyho...?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emkay.wOw~ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 tenhle problem jsem mel :D ale zrovna kdyz jsem chtel preinstalovat win, kdyz sem tam dal novej win, tak fungoval normalne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 no me to delaly fake karty.....a musel sem to delat tak ze sem dal na ten vymenitelnej disk (pametovku) prozkoumat a tam uz to slo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 nevim cca 200-300Kč nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
Caute no mam takovej problem s pripojenim prez USB kablo k PC kdyz pripojim psp ke kompu tak mi to sice napise ze ho to naslo, ale ne a ne se ukazat okno se slozkama v PSP. Mám podezření že je poškozenej konektor v PSP...
Otázka: Dá se konektor vyměnit ???
Díky :P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts