*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 Caute no mam takovej problem s pripojenim prez USB kablo k PC kdyz pripojim psp ke kompu tak mi to sice napise ze ho to naslo, ale ne a ne se ukazat okno se slozkama v PSP. Mám podezření že je poškozenej konektor v PSP... Otázka: Dá se konektor vyměnit ??? Díky :P
0 WoKo_O Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 a neni treba poskozeny kabel.?? skus jinej..nebo to taky muze bejt chyba PC..
0 *Dave* Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 a neni treba poskozeny kabel.?? skus jinej..nebo to taky muze bejt chyba PC.. hh kabel mam 3ti jeste je k tomu bratruv od eMPika a jemu de v poho skousel sem konektory v PC uplne vsechny a nic... :( :D ale co mam phouna ze stejnym typu karet takze zatim me to tak nesere ikdyz je to prez mobil do 4GB karty docela nasol cekat :-/
0 myschoo Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 mozes skusit pouzivat citacku kariet xD
0 *Dave* Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 mozes skusit pouzivat citacku kariet xD nemam .... :P
0 *Dave* Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 co stoji ?? :D ptz ted docela setrim :D
0 Dark7 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 hele a co ti to dela???zobrazi se to v kompu??a kdyz to chces otevrit tak pristup odepren??nebo neco takovyho...??
0 emkay.wOw~ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 tenhle problem jsem mel :D ale zrovna kdyz jsem chtel preinstalovat win, kdyz sem tam dal novej win, tak fungoval normalne :)
0 Dark7 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 no me to delaly fake karty.....a musel sem to delat tak ze sem dal na ten vymenitelnej disk (pametovku) prozkoumat a tam uz to slo...
Otázka
*Dave*
Caute no mam takovej problem s pripojenim prez USB kablo k PC kdyz pripojim psp ke kompu tak mi to sice napise ze ho to naslo, ale ne a ne se ukazat okno se slozkama v PSP. Mám podezření že je poškozenej konektor v PSP...
Otázka: Dá se konektor vyměnit ???
Díky :P
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts