KOSScz Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Zdravim. k čemu jsou ti pružinky na tomto obrázku. Chtěl bych si vyměnit kryt. A kde bych mohl schovat Mechaniku? ja ji tam mám zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ta levá pružina je do do UMD dvířek a ta vpravo bude možná k tomu zobáčku co je otevírá (ale to nevím jistě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Aha tak to mam zbytečný. mechaniku tam už nechci. a nevíš pls do čeho ji mam schovat ad se mi nepoškodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Spíš než o poškození bych měl strach o ztrátu protože ta pružina je docela pevná a hned tak se nezničí. Můžeš si jí dát třeba do krabičky od Tic Taců, z tý nevypadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Třeba krabička od sirek.. když už je nepotřebuješ tak je to fuk ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 ja mislel tedka mechaniku a ne pružinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Aha promiň špatně jsem to pochopil. Pokud máš, tak bych jí zabalil do bublinkové fólie a schoval taky do nějaký krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Aha ok dík za tipi a za tu pružinku :-) a ještě jedna věc. jak tam nebudu mít mechaniku tak tam asik nebudu potřebovat tu normalni pružinku co? No to uvidím až to rozmontuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Neni za co. No pokud vymontuješ jenom mechaniku ale dvířka tam necháš, tak bych tam tu pružinu nechal. Ale bejt tam nemusí, jen Ti prostě ty dvířka nevyskočej, budeš je muset otevřít ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Aha tohlens jsem chtěl vědět :-) dík. A vypadato by to trochu blbě kdybych ti dvířka vyndal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Já to zkoušel mít chvíli bez nich a vypadá to hrozně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 :-) jo to ti věřím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.