rytmy Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 nemá dakto link na RE aj na PSX ktore by šlo na PSP prometeus 5.50gen c či jak :D lebo zatial mi nešlo žiadne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 http://pspisoz.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=109&min=40&orderby=titleA&show=10 skus toto mne to slo vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 no idem to vyskúšať hádam mi to pôjde :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 no a už mám prvý problém rozbalím to a je tam .bin a .cue súbor to asi PSP nezožere čo ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 už robím s toho ISO cez UltraISO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Iso ti nepujde:cheesygrin: musis to zkonvertovat do eboootu.........podivej se do tutorialu :cheesygrin::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 jooooj ale ta link si mi tu mohol hodiť :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 tady ho mas:http://console-forum.net/tema/9193-jak-si-prevest-svou-psx-hru-v-psx2psp-1-4-2-podpora-multidisc-her:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.