Dabel Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Mohl by někdo prosím upnout Alan Wake v češtině. Na LF je to vše už mrtvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Čus. Musel by to někdo upnout kdo si to stáhl z loadfiles-forum, já to mám ale nemám rychlý net abych to mohl upnout. Linky z loadfiles-forum jsou smazaný, a jediná možnost jak si to stáhnou je zaplatit tam těm týpkům za VIP účet. Já jinak jsem tam dostal BAN a chodim tam stejně i když to není jednoduchý a všechny hry v CZ jsou ve VIP sekci. A ta čeština není nic zvláštního, je bez diakritiky a špatně se to čte (někdy tomu není rozumět, mě se ta hra líbí víc v ENG.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Alan Wake je v cestine? Ja myslel ze neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Jde o fanouskovsky preklad, ktery se delal zde na foru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 sakra to asi nepujde nejak updatovat moje originalka co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Myslim ze se v tematu o prekladu psalo, ze to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 takze na koho se muzu obratit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Zkus uzivatele michalss, to je autor cestiny, takze by ti mel poradit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 sakra to asi nepujde nejak updatovat moje originalka co? :D Originálka v žádném případě - xbox není PC , aby jsi tam mohl nahrát češtinu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.