Kasei Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Zdravim vsechny, tak jsem taky stastnym majitelem 3DS. Jenom jsem si neuvedomil jeden detail, a to ze kdyz updatuju FW na v2, tak mi prestane jit moje R4i DualCore karta. Proto bych chtel pozadat nekoho z vas (nejlepe prazaku) o pomoc - potreboval bych na libovolnem stroji NDS/NDSL/3DS (FW v1.x)/DSI pustit update karty - ze sveho 3DS to ted uz neudelam :cry: Je to operace na par minut, tak kdyby byl nekdo tak odvazny a ochotny, tak se prosim ozvete. Diky a sorry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 No jestli ti někdo pomůže, tak ok, ale nebylo by úplně nejjednodušší pořídit si staré NDS za 800 a mít možnost kdykoliv updatovat do budoucnosti? Pokud se ti nikdo neozve, tak si myslím, že je to druhá nejlepší možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasei Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 No priste budu chytrejsi a pockam si nejdriv na udpate FW karty a pak teprv updatuju 3DS - ted poprve mi to nedoslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.