Kruspe Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Může mi někdo prosím poradit nějákou opravdu skvělou vesmírnou strategii ? pokud možno graficky naprosto skvělou :-D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Mě bavila Imperium galactica 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 "Graficky skvělý" a "Strategie" spolu obvykle moc neladí. Ale zkus Galactic Civilization 2 (turn-based) a Sins of Solar Empire (real-time). Obě 4X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Starcraft 1 & 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Starcraft je klasika ;) Vesmírní kovbojové je hra u které jsem strávil hodiny, není to strategie budovatelská v tom pravém slova smyslu, ale je hodně dobrá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 jedy: jestli myslíš Space Rangers tak to s tebou naprosto souhlasím ta hra je bomba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Myslím, že tak :) Měl jsem ji z nějakého časopisu v české lokalizaci, takže anglický název nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 SCORE jj taky to mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.