DropTheBomb Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Dobrý den,mám tu jeden problém z DVD romkou jak se vkládají disky.Koupil jsem si GTA IV Episodes from Liberty City.Vložím disk 1 a čekám až mi naběhne tabůlka a dam spustit autorn ale nic mi nejde ,nic se mi neukáže nevím čim to je ,ale možná pokažená,nebo slaba DVD romka ne? Prosím o rady prostě mi to nereaguje nic se mi nenačte a neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 prozkoumej cd a spust rovnou setup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Když to vložím do CD romky a zasunu tak jen čekám a nic se nenačíta tak jak to asi mam udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Nevidíš disk ani ve widlích? Pokud ne, tak opravdu má mechanika problém ho přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Kdyby mi to někdo pomohl udělat přes TeamViever skype:malesto1 icq:593797878 Pokud by to nešlo tak pls nějakou levnou mechaniku do 1k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.