JanKrumbach Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ahoj všem 1.Je lepší,když PS3 stojí nebo je ve vodorovné poloze.Zoumal to někdy někdo,co je lepší? 2.PS3 verze 60Gb mi vezme z mobilu Samsung Galaxy SII jen foto,videa nepřečte.Dá se s tím něco dělat?U předchozího mob.to šlo vše OK Poradí někdo? Díky JK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 1) je to uplne jedno, ve svisle poloze je mozna trochu lepsi chlazeni, pac neni tak velka stycna plocha se stolem. Na disk to vliv nema, na mechaniku take ne... 2) format do ktereho nahrava tvuj foun neni PS3 podporovan (napriklad 3gp), budes muset pres pocitac nebo nejakou aplikaci v mobilu zkonvertovat treba do kontejneru avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanKrumbach Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 No ,jo asi to tak bude.Já mám PS3 vodorovně,ale dal jsem ji na takové dva skleněné výlisky.Takže je sice vodorovně,ale asi 6cm na stolkem,který je skleněný a tak to i dobře vypadá.Větrák chlazení se zapne na první stupeň asi za 15 minut hraní.To je dobrý čas ne? Jinak díky za odp. JK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JanKrumbach
Ahoj všem
1.Je lepší,když PS3 stojí nebo je ve vodorovné poloze.Zoumal to někdy někdo,co je lepší?
2.PS3 verze 60Gb mi vezme z mobilu Samsung Galaxy SII jen foto,videa nepřečte.Dá se s tím něco dělat?U předchozího mob.to šlo vše OK Poradí někdo?
Díky JK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.