rvnstar Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Prosím poradte jak se mam zbavit sedive clony na displayi (viz. obrazek ) Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Prosím poradte jak se mam zbavit sedive clony na displayi (viz. obrazek ) Dekuji [ATTACH=CONFIG]13529[/ATTACH] Otviral si to PSP ? jestli jo, tak zkontroluj Konektory, jestli jsou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Kamaráde, nevím čím to bylo, ale stalo se mi to taky :D Jediná cesta je výmněna LCD.. Ať jsem dělal, co jsem dělal. Asi se mi to stalo, když jsem ho měl ve školní kabely na obědech. Tam se snimi hází o 106 :roll:(já né) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rvnstar
Prosím poradte jak se mam zbavit sedive clony na displayi (viz. obrazek )
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.