Matezak Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ahoj, nedávno jsem si koupil EasyCap video grabber k nahrávání z mého PS3 (zakoupeno z dealextreme.com). Když mi grabber přišel, nainstaloval jsem to, co jsem měl (UleadVideoStudio a driver). Poté jsem normálně zapnul UleadStudio a zkoušel jsem nahrávat. Myslím, že televize v ČR mají PAL systém (v USA NTSC), takže jsem nastavení změnil na PAL (poté jsem zkusil všechny PAL i NTSC). Bohužel, když jsem dal nahrávat, nic se nestalo a napsalo to ERROR. Vlevo, kde se ukazuje "náhled" obrazu z PS3, nebo toho co zachycuje grabber, mně to neukazovalo nic. Hledal jsem na internetu nějaké rady. Našel jsem jen cizí návody (to znamená rozdílný systém TV - PAL, NTSC). Poté jsem hledal i české rady, ale nic jsem nenašel a hodně mi to chybí. Sice jsem za to vyhodil asi 15O (naštěstí) a je mi docela líto, že mi je to k ničemu. Díky všem za jakoukoliv radu předem :) (PS: Nevěděl jsem, kam mám toto téma umístit, takže jsem to dal sem. Není řeč o konzolích :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Koupil sis ten levný ? Nebo ten drahý (bílý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Levný (je černý). Nevím přesně ten název - myslím EasyCap DC60+ asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.