Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problémy s USB grabberem EasyCap 60+

Matezak

Recommended Posts

Ahoj,

nedávno jsem si koupil EasyCap video grabber k nahrávání z mého PS3 (zakoupeno z dealextreme.com).

Když mi grabber přišel, nainstaloval jsem to, co jsem měl (UleadVideoStudio a driver). Poté jsem normálně zapnul UleadStudio a zkoušel jsem nahrávat. Myslím, že televize v ČR mají PAL systém (v USA NTSC), takže jsem nastavení změnil na PAL (poté jsem zkusil všechny PAL i NTSC). Bohužel, když jsem dal nahrávat, nic se nestalo a napsalo to ERROR. Vlevo, kde se ukazuje "náhled" obrazu z PS3, nebo toho co zachycuje grabber, mně to neukazovalo nic.

Hledal jsem na internetu nějaké rady. Našel jsem jen cizí návody (to znamená rozdílný systém TV - PAL, NTSC). Poté jsem hledal i české rady, ale nic jsem nenašel a hodně mi to chybí.

Sice jsem za to vyhodil asi 15O (naštěstí) a je mi docela líto, že mi je to k ničemu.

Díky všem za jakoukoliv radu předem :)

(PS: Nevěděl jsem, kam mám toto téma umístit, takže jsem to dal sem. Není řeč o konzolích :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu