Budu kupovat novy monitor, ktery se taktez bude pouzivat k hrani na Wii. A rozhoduji se zda zakoupit s komponentnim vstupem nebo usetrit a koupit klasicky monitor s VGA vstupem.
Jde mi hlavne o spolehlivost a kvalitu obrazu, zdali je lepsi/stejny/horsi jak componentni kabel k Wii? Nedochazi k nejakemu zpozdeni v obraze? Pouziva to nekdo z vas aktivne tento kabel?
Otázka
kubago
Budu kupovat novy monitor, ktery se taktez bude pouzivat k hrani na Wii. A rozhoduji se zda zakoupit s komponentnim vstupem nebo usetrit a koupit klasicky monitor s VGA vstupem.
Chci se proto zeptat na zkusenosti s VGA kabelem pro Wii. Konkretne se mi jedna o tento kabel (ale i o jinych muzete psat) http://www.dealextreme.com/p/pc-monitor-hdtv-vga-adapter-cable-for-ps3-wii-54585
Jde mi hlavne o spolehlivost a kvalitu obrazu, zdali je lepsi/stejny/horsi jak componentni kabel k Wii? Nedochazi k nejakemu zpozdeni v obraze? Pouziva to nekdo z vas aktivne tento kabel?
Dekuji za jakekoliv tipy a odpovedi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.