Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 nenačítá God of War 3

janvlk

Otázka

Nazdar,

mám takový pro mě celkem prapodivný problém, na mém PS3 nejde sputit hra jménem God of War 3. God of War 3 mám už od doby co jse objevil na pultech v naší zemi. Hra mi šla normálně spouštět a normálně jsem ji hrál, ale pak jsem ji asi půl roku nespustil a teď jsem si jsi chtěl zahrát, ale když jí vložím do mechaniky vůbec se nenačte a slyším jen jemné praskání. Na PS3 mi jinak fachčí všechny hry co mám jen tahle mi nejde a navíc na hře jsem neobjevil žádné škrábance a proto nechápu proč nejde, když předtím fachčila normálně.

Díky všem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

V zaruce uz nejspis neni, zkusil bych tedy mechaniku rozebrat a vycistit jestli si na to troufas, neni to tak tezky na youtube mas navody. Myslim si ze cistici disk nepomuze (je to slot-in mechanika) ale zkusit to muzes. Mas PS3 svisle nebo vodorovne?

Odkaz ke komentáři

• 0

PS3 mám ve svislé poloze. Na internetu jsem našel čistící disk od firmy Hama přímo na BD mechaniky, tak to skusím. Jinak když to nezabere operace bude asi nutná. Kdyby přece jen byla nutná operace stačí na otření čočky obyčejná francovka?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu