Ellda Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, s kamarádem jsme si koupili tuto hru s cílem hrát co-op kampaň, ale i přes naši snahu jsme nemohli docílit uložení rozehrané hry, mohl by mi někdo poradit, jestli je tam nějaký fígl či něco podobného? Solo hru jsem zatím nehrál a ani nikde při prurušení hry, případně v nastavení není nějaká zmínka o autosave či něco podobného.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Se mi zdá, že pozice zde ukládat nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ellda Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 To by mne docela zamrzelo, je potom škoda, že to nejde ukládat alespoň po ukončení mise a před naběhnutím druhé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 To jo.. mohlo by se to aspoň ukládat po té dokončené misi. Jediné co zbývá je dohrát singla, pak se odemčou všechny mise a můžete hrát. tak že si zapamatujete vždy poslední misi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.