Mr.DAT Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Ahoj zajímalo by mne jaké hry jsou podle Vás v TOP na NDS nebo GBA. Můžou se hrát jak na emulátoru PC nebo na DS,DSi, DSXL nebo GBA Moje top NDS: 1) New Super Mario Bros 2) Contra 4 3) Track Mania 4) Command and Destroy 5) The Settlers 6) Warhammer 40.000 7) Worms 8) GTA China Town 9) Tony Hawk American SK8LAND 10) Crash Bandicoot GBA: 1) Street Fighter Alpha 3 2) Aladdin 3) Metal Slug 4) Duke Nukem 5) Tekken 6) Sonic 7) Mario 8) Zelda 9) Castlevania 10) Hybrid Heaven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Sice uz je tu techhle temat urcite nekolik ale... NDS: ( Neni to serazeno od nejlepsi po nejhorsi nebo naopak, proste jen 10 nej her na NDS podle me ) 1 , Chrono Trigger 2 , New Super Mario Bros. 3 , Dragon Quest IX 4 , Trauma Center 5 , Castlevania 6 , The Worlds Ends With You 7 , The Legend of Zelda 8 , Advance Wars 9 , Pokemon 10 , Metroid Prime Hunters Bylo by jich mnohem vic ale to je pro me +- 10 nej her (serii) na nds. GBA: 1 , Super Mario 2 , Castlevania 3 , Metroid 4 , Golden Sun 5 , The Legend of Zelda 6 , Classic NES series 7 , Donkey Kong 8 , Final Fantasy 9 , Pokemon 10 , A mnoho, mnoho dalsich :) Tady to jsou spise cele serie nez jednotlive hry. GBA stejne jako DS byli neskutecne plodny platformy takze se skoro top 10 urcit neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Tezko vybrat jen deset her... 1. Castlevania 2. Super Mario 64 DS 3. New Super Mario Bros 4. The Legend of Zelda 5. Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again! 6. Tetris DS 7. Yoshi's Island DS 8. Plants vs. Zombies 9. Sonic & Sega All-Stars Racing 10. Mario & Luigi Na GBA jsem nic jinýho krom Zeldy asi ani nehrál, ale dohrano a super :) 1. The Legend of Zelda: The Minish Cap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 nej hry na DS? 1.Animal Crossing(ten mi zůstal do dneska,fakt dopouručuju)) 2.Zelda Phantom Hourglass(dohrana) 3.Zelda Spirit Tracks bylo by jich víc,ale hrával jsem před 2 lety,tak si nevzpomenu GBA:Asi taky tak 1.Zelda Minish Camp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 DS: 1, Zelda Phantom Hourglass (dohrána) 2, Zelda Spirit Tracks (dohrána po finálního bosse a pak už jsem nějak na zeldu zapomněl :( ) 3, Animal Crossing 4, Mario Cart DS 5, Nintendogs 6, Age of Empires 7, Starfox 8, New super Mario Bross. 9. Tony Hawk American SK8LAND a dál už si moc her nevzpomínám taky už je to dlouho co jsem měl DSko :) GBA taky 1. Zelda Minish Camp :D (dohrána a byla skvělá jako všechny zeldy :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.