Kastan Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Přemýšlím o x360 ale slyšel jsem hodně věcí že jsou všechny x360 vadné nebo že je hodně velká poruchovanost . Je tohle všechno pravda ? nechtěl bych si ho koupit a za rok nebo 2 ho zahodit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 nezahodíš,prostě ho v nejhoršim za rok nebo za dva pošleš na reklamaci no ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 já wím to že se přehřívá a je hlučnej...ale kdyby byl tak poruchovej tak by microsoft krachnul(si myslím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 já wím to že se přehřívá a je hlučnej...ale kdyby byl tak poruchovej tak by microsoft krachnul(si myslím) MS by nekrachnul ani kdyby Bill dal zbytek akcií Džejárovi a odstěhoval se do Bahrajnu rozdávat si to s nezletilejma chlapečkama. Takových diskuzí už tady bylo. Když se ti xbox pokazí, tak zavoláš do MS, přijedou si pro něj a pošlou novej. Tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 no to vím že my ho vymění ale když ho flashnu tak ztrácím zaruku ne ? tím padem by mi ho nemohli vyměnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bedbord Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 no musíš bejt legal .... jinak ztrácíš záruku .. někde jsme četl že to jde flashnout bez poškození záruky .. ale newim jak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 no musíš bejt legal .... jinak ztrácíš záruku .. někde jsme četl že to jde flashnout bez poškození záruky .. ale newim jak ... To nejde, ale dá se to flešnout a pak ledaže bys znal někoho, kdo má tu samolepku. Při fatal hardware erroru bys pak zpátky přehrál ten originální FW a nalepil ji tam...leda takhle. Myslim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 a ono se by se dalo v nejhoršim i najít nějakej servis,ale musel bys zaplatit no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Jsou tu problémy s kvalitou výrobku,ale záruka vše řeší.A lepší je být v tomto případě opravdu legál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kastan
Přemýšlím o x360 ale slyšel jsem hodně věcí že jsou všechny x360 vadné nebo že je hodně velká poruchovanost . Je tohle všechno pravda ? nechtěl bych si ho koupit a za rok nebo 2 ho zahodit....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts