Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Netbook

Dupenka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No tak co jsem se díval z těch netbooku, tak dále je tam samsung, který mě designově neoslovil a pak sony vaio, který je zase o hodně dražší. Nevím jakou značku netbooku si představuješ, která je dobrá? Acer že by byl tak špatný u notebooku to nevím, je hodně rozšířený. S tím IONem jsem nic nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Z tehlech dvou jednoznacne Lenovo. Je to lepsi znacka, jak pise Razzer a je lepsi vykonnostne. HDD muzes jednoduse casem vymenit za lepsi, ale chci videt jak budes menit grafiku nebo CPU...

Jinak koukam, ze ION maji az drazsi modely... Napr.: http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1215n-ion2-cerveny-d229556.htm (ten je take lepsi, nez oba co jsi postoval dohromady :) )

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak asi mám vybráno, jinak díval jsem se na netbooky s ION a oni jsou o něco drahžší, zase jsem ale četl že procesory Itel Atomy nejsou dobré a lepší je AMD E-350, no prostě procesory od AMD než intelu. HDD že má 250GB mi vůbec nevadí, na PC mám jen 160GB, i když je to už docela pro mě málo - vše vypaluji na DVD, hlavně ten netbook budu mít do školy, takže HDD vystačí a cena je taky dobrá.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu