Meks Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Hele mam problem s fifou 11 kdyz chci hrat online furt mi to pise ze servery nejsou k dispozici ale kamosi to normalne hrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Hele mam problem s fifou 11 kdyz chci hrat online furt mi to pise ze servery nejsou k dispozici ale kamosi to normalne hrajou Napiš to ještě alespoň třikrát , když myslíš , že jednou to nestačí - možná ti někdo odpoví !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 to se stává i mě a stává se to všem na světě...Ea s tím nejspíš nic nedělají protože na ut 11 už serou...po pár hodinách/minutách ti zas půjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.