Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cabelas African Safari - Vtip ?

Olaf

Recommended Posts

Docela mě zarazila tahle hra.

Nejsem žádnej zapálenej ekolog, kterej by po večerech sbíral plastový flašky kolem jižní spojky a o víkendech pomáhal žábám přes silnici a na druhou stranu už jsem za svou "herní kariéru" :lol: viděl spoustu násilností, nechutností úchyláren, s radostí jsem vyvraždil polovinu Wehrmachtu a milióny nevinných lidí přejel, zastřelil, vyhodil do vzduchu, pobodal, zapálil, atd. v GTA apod.

Ale tohle mi přijde fakt móc. Ještě ten obal - zlej nosorožec nabírá na roh chudáka amíka, kterej si chtěl jen vyzdobit svou chatu v Aspenu.

Může být pravda, že je pixel jako pixel, tím pádem je jedno, co kosíš, děti, nácky, zvířata, je to jenom hra, když je hra zábavná tím líp.

Chápu, že je to logická evoluce všech těch real bass fishingů apod. a leckoho to může bavit, ale stejně je to podle mě dost přehnaný.

Nevim, no...hráli jste to někdo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to s tebou plně souhlasím.Nehrál sem to ale po shlédnutí videa sem si udělal dost velkej obrázek o tedle hře.Co může být zajímavího na tom zajet si do afriky a odprásknou tam pár neviných lvů.Mě to připadá jako simulátor pytláka.

Odkaz ke komentáři

will si dělal prdel omg :D někteří ste divní :D

Olaf seš fakt citlivka já zase nechápu tvůj vyhraněnej názor na tuto normální hru navíc už tu byli i dříve podobné (seš vegetarián ??)

teď jsem si vzpoměl na rybaření pro psp to ti nevadí ?? asi protože ryby nemají srst že ?? :D

Odkaz ke komentáři

Olaf seš fakt citlivka já zase nechápu tvůj vyhraněnej názor na tuto normální hru navíc už tu byli i dříve podobné (seš vegetarián ??)

teď jsem si vzpoměl na rybaření pro psp to ti nevadí ?? asi protože ryby nemají srst že ?? :D

no tak vetsina americanu taky ne:lol:

Odkaz ke komentáři

podla mna ta hra by mala mat tiez povolenie od 18... Mam ju ale napriek tomu ze je dobre urobena , nehram ju..Vsade sa pise o ochrane prirody, chranenych zivocich a v tej hre sa maju zabijat.. Je pravda ze v bojovych hrach sa striela na ludi..ale vacsinou to je dobro proti zlu... a hrac je na strane dobra...

humannejsia by ta hra bola keby sa zvierata akoze zachranovali a uspavali..alebo nieco podobne..ale ucit deti zabijat zvierata , tak to je podla mna nevkusne..

Odkaz ke komentáři

Looooool vy ste divní :lol: :lol: :lol:

Zabíjení lidí je daleko závažnější než zvířat a vy tu litujete "chudáčky lvy" ? A co chudáčkové důchodci? Ty v pohodě přejedete v GTA...hmm...dobrý :lol:

Každej člověk s inteligencí aspoň jako lázeňská veverka zjistí že je to jenom hra...nebo snad ne?

Achjo, a to se češi smějou amíkům jaký jsou dementi :roll:

Ale lovit zvěř v africe je podle mě zakázaná.To že na sebe lidi střílej je dnes normální.Spíš bych tu hru udělal obráceně.Hral by sme za lva a lovoli lidi-to by bylo o něčem jiným.

No comment, mám neustálý záchvat smíchu, zkráceně ROFL! :lol:

Odkaz ke komentáři

Nejsem žádná citlivka, v medalu po mně ty náckové aspoň střílej, ale nevim, co ti může udělat taková antilopa, ty antilopo, nebo kdo to psal.

Vegerián taky nejsem, prostě mi to příjdo moc, no. A psal jsem, že hry jsou natolik abstraktní věc, že je asi jedno, co střílíš, pixel jako pixel, zvířata jako lidi.

Ale do vojáka se aspoň můžeš částečně vžít, nasereš se, že na tebe někdo střílí, ale do lovce ? Nasereš se, že ti ta hlava ještě nevisí nad krbem ?

Holt někdo rád střílí a někdo rád popravy, no.

Odkaz ke komentáři

Looooool vy ste divní :lol: :lol: :lol:

Zabíjení lidí je daleko závažnější než zvířat a vy tu litujete "chudáčky lvy" ? A co chudáčkové důchodci? Ty v pohodě přejedete v GTA...hmm...dobrý :lol:

Každej člověk s inteligencí aspoň jako lázeňská veverka zjistí že je to jenom hra...nebo snad ne?

Achjo, a to se češi smějou amíkům jaký jsou dementi :roll:

No comment, mám neustálý záchvat smíchu, zkráceně ROFL! :lol:

No jasně, že jo. Psal jsem. Pixel jako pixel. Hra jako hra.

Jestli máš přejet dav v GTA nebo sejmout nějakýho slona, morálně je to nastejno. Spíš mi to přišlo zvláštní.

I když pokud by si každej vrah nebo lovec raději zapařil dle liba a nikoho nezabíjel, tak je to jedině dobře :lol:

Odkaz ke komentáři

No to násilí ve hrách mi někdy docela vadí, fakt je že normální člověk to bere jen jako hru ale jsou i lidi který pak nedokážou rozeznat realitu a už je tu problém. Nevim ale myslim si že hry typu POSTAL 2 by bylo lepší zakázat to už mi vážně připadá uchylný. A střílet zvířata? Dost divné. A proč? Jen tak? vegetarián nejsem, ale kdybch měl něco zabít tak bych byl vegetarián okamžitě.

Odkaz ke komentáři

kamosi mi vypraveli(smali se) jak v postal 2 zmlatili lopatou cloveka a pak se mu "vychcali":D do huby... mozna ze je to srandovni ale nekteri lide to tak neberou... Brutalni hry nekdo bere tak ze si v nich vybije zlost misto toho aby sel na ulici a zmlatil duchodce lopatou a vych... se mu do pusy. Ale u tech "nenormalnich" lidi to byva naopak a pak lide kteri nehrajou hry, se snazi vymytit brutalitu ve hrach...ktera nekdy pusobi jako "lek" pro lidi kteri se potrebuji nejak vybit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu