Olaf Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Docela mě zarazila tahle hra. Nejsem žádnej zapálenej ekolog, kterej by po večerech sbíral plastový flašky kolem jižní spojky a o víkendech pomáhal žábám přes silnici a na druhou stranu už jsem za svou "herní kariéru" :lol: viděl spoustu násilností, nechutností úchyláren, s radostí jsem vyvraždil polovinu Wehrmachtu a milióny nevinných lidí přejel, zastřelil, vyhodil do vzduchu, pobodal, zapálil, atd. v GTA apod. Ale tohle mi přijde fakt móc. Ještě ten obal - zlej nosorožec nabírá na roh chudáka amíka, kterej si chtěl jen vyzdobit svou chatu v Aspenu. Může být pravda, že je pixel jako pixel, tím pádem je jedno, co kosíš, děti, nácky, zvířata, je to jenom hra, když je hra zábavná tím líp. Chápu, že je to logická evoluce všech těch real bass fishingů apod. a leckoho to může bavit, ale stejně je to podle mě dost přehnaný. Nevim, no...hráli jste to někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Tak to s tebou plně souhlasím.Nehrál sem to ale po shlédnutí videa sem si udělal dost velkej obrázek o tedle hře.Co může být zajímavího na tom zajet si do afriky a odprásknou tam pár neviných lvů.Mě to připadá jako simulátor pytláka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Kuchtová s Bursíkem hru s platností od 1.8. 2007 nechali stáhnout z distribuce.....povoleno není ani střílení slepic ve hře Moorhuhn.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 coze??? morhuhn je zakaznej? to si delas srandu ne? co je tohle za bullshit? vzdyt morhuhn ani nejsou,narozdil od toho safari, brany vazne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Kuchtová s Bursíkem hru s platností od 1.8. 2007 nechali stáhnout z distribuce.....povoleno není ani střílení slepic ve hře Moorhuhn.... Tak to zírám, že vůbec někdo něco nechal stáhnout z distirbuce. Moorhuhn neznám, safari do kurníku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 OMG ja bych rekl, ze to byl vtip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 To ze v medalovi sejmes stovky lidi..to sami i v GTA atd jim nevadi ale kdyz mas sestrelit antilopu to ji vadi..to nechapu. Jinak tahle hra je jedna z nejlepsich na psp. Zkuste,je to promakly a vazne dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 ty neznas MOORHUHN?mas takovou pusku a strilis tam slepicky.....nic?...nevadi....a ta hra je fakt divna,cetli jste to vzadu?bylo tam neco jako...pojdte se s nami podivat do krasne africke savany...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 will si dělal prdel omg :D někteří ste divní :D Olaf seš fakt citlivka já zase nechápu tvůj vyhraněnej názor na tuto normální hru navíc už tu byli i dříve podobné (seš vegetarián ??) teď jsem si vzpoměl na rybaření pro psp to ti nevadí ?? asi protože ryby nemají srst že ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 will si dělal prdel omg :D někteří ste divní :DOlaf seš fakt citlivka já zase nechápu tvůj vyhraněnej názor na tuto normální hru navíc už tu byli i dříve podobné (seš vegetarián ??) teď jsem si vzpoměl na rybaření pro psp to ti nevadí ?? asi protože ryby nemají srst že ?? :D no tak vetsina americanu taky ne:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Tak rybaření je sport kterej má sví pravidla.Ale lovit zvěř v africe je podle mě zakázaná.To že na sebe lidi střílej je dnes normální.Spíš bych tu hru udělal obráceně.Hral by sme za lva a lovoli lidi-to by bylo o něčem jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 coze??? morhuhn je zakaznej? to si delas srandu ne? co je tohle za bullshit? vzdyt morhuhn ani nejsou,narozdil od toho safari, brany vazne... snad si mě nevzal vážně???? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 no to jsem te teda vzal,musim se priznat ze jsem to sezral i s navijakem :D takhle si ze me delat soufky:lol: asi bych nemel verit vsemu co mi kdo nakuka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 2mamuth:vis ze vysly novy psp ve stylu krytu wipeout?jsou fakt mrte.tady mas link www.delaljsemsiztebeprdel.com:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 nevim co na ty hre vidite za spatnost? ma dobrou grafiku, ORIGINALITU!!! cetl jsem ve starsich casopisech o PC ze lidem dost casto chybi dobry simulator rybareni, kriketu, dostihu........a ted je tu tahle hra a vy ji kritizujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 2mamuth:vis ze vysly novy psp ve stylu krytu wipeout?jsou fakt mrte.tady mas link www.delaljsemsiztebeprdel.com:lol: hahaha voe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 podla mna ta hra by mala mat tiez povolenie od 18... Mam ju ale napriek tomu ze je dobre urobena , nehram ju..Vsade sa pise o ochrane prirody, chranenych zivocich a v tej hre sa maju zabijat.. Je pravda ze v bojovych hrach sa striela na ludi..ale vacsinou to je dobro proti zlu... a hrac je na strane dobra... humannejsia by ta hra bola keby sa zvierata akoze zachranovali a uspavali..alebo nieco podobne..ale ucit deti zabijat zvierata , tak to je podla mna nevkusne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 ať si zakážou co chcou kde chcou...ať žije warez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 laci9999: No vidíš...já jsem už od 7let hrál Carmaggedona 1 + Resident Evil 2 :D a to je oproti safari trošku větší kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 u nas ve skole se na prvnim stupni normalne hraje doom a gta... a co jako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Looooool vy ste divní :lol: :lol: :lol: Zabíjení lidí je daleko závažnější než zvířat a vy tu litujete "chudáčky lvy" ? A co chudáčkové důchodci? Ty v pohodě přejedete v GTA...hmm...dobrý :lol: Každej člověk s inteligencí aspoň jako lázeňská veverka zjistí že je to jenom hra...nebo snad ne? Achjo, a to se češi smějou amíkům jaký jsou dementi :roll: Ale lovit zvěř v africe je podle mě zakázaná.To že na sebe lidi střílej je dnes normální.Spíš bych tu hru udělal obráceně.Hral by sme za lva a lovoli lidi-to by bylo o něčem jiným. No comment, mám neustálý záchvat smíchu, zkráceně ROFL! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 will si dělal prdel omg :D někteří ste divní :DOlaf seš fakt citlivka já zase nechápu tvůj vyhraněnej názor na tuto normální hru navíc už tu byli i dříve podobné (seš vegetarián ??) teď jsem si vzpoměl na rybaření pro psp to ti nevadí ?? asi protože ryby nemají srst že ?? :D Nejsem žádná citlivka, v medalu po mně ty náckové aspoň střílej, ale nevim, co ti může udělat taková antilopa, ty antilopo, nebo kdo to psal. Vegerián taky nejsem, prostě mi to příjdo moc, no. A psal jsem, že hry jsou natolik abstraktní věc, že je asi jedno, co střílíš, pixel jako pixel, zvířata jako lidi. Ale do vojáka se aspoň můžeš částečně vžít, nasereš se, že na tebe někdo střílí, ale do lovce ? Nasereš se, že ti ta hlava ještě nevisí nad krbem ? Holt někdo rád střílí a někdo rád popravy, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Looooool vy ste divní :lol: :lol: :lol: Zabíjení lidí je daleko závažnější než zvířat a vy tu litujete "chudáčky lvy" ? A co chudáčkové důchodci? Ty v pohodě přejedete v GTA...hmm...dobrý :lol: Každej člověk s inteligencí aspoň jako lázeňská veverka zjistí že je to jenom hra...nebo snad ne? Achjo, a to se češi smějou amíkům jaký jsou dementi :roll: No comment, mám neustálý záchvat smíchu, zkráceně ROFL! :lol: No jasně, že jo. Psal jsem. Pixel jako pixel. Hra jako hra. Jestli máš přejet dav v GTA nebo sejmout nějakýho slona, morálně je to nastejno. Spíš mi to přišlo zvláštní. I když pokud by si každej vrah nebo lovec raději zapařil dle liba a nikoho nezabíjel, tak je to jedině dobře :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 No to násilí ve hrách mi někdy docela vadí, fakt je že normální člověk to bere jen jako hru ale jsou i lidi který pak nedokážou rozeznat realitu a už je tu problém. Nevim ale myslim si že hry typu POSTAL 2 by bylo lepší zakázat to už mi vážně připadá uchylný. A střílet zvířata? Dost divné. A proč? Jen tak? vegetarián nejsem, ale kdybch měl něco zabít tak bych byl vegetarián okamžitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 kamosi mi vypraveli(smali se) jak v postal 2 zmlatili lopatou cloveka a pak se mu "vychcali":D do huby... mozna ze je to srandovni ale nekteri lide to tak neberou... Brutalni hry nekdo bere tak ze si v nich vybije zlost misto toho aby sel na ulici a zmlatil duchodce lopatou a vych... se mu do pusy. Ale u tech "nenormalnich" lidi to byva naopak a pak lide kteri nehrajou hry, se snazi vymytit brutalitu ve hrach...ktera nekdy pusobi jako "lek" pro lidi kteri se potrebuji nejak vybit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.