Jirka Wróbel Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Zdravím.Stahl jsem si Crash Bandicoot předělávku z PSX na PSP ale mám problém z ukládaním dat.Hra se mi prostě nechce vůbec uložit. Jakto ? Nedá se to nějak vyřešit ? :? PS: Spouštím klasicky přez PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Pred ukonceni hry prepni tlacitko home mnelo by se objevit 6ovladacich funkci mezi ne memory card utility vyberes pak se objevi tabulka import a delete ty das import a pozice ty hry se nahraje a ulozi.vse sem vyskousel funguje to:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 No abych byl konkrétnější,mě Crash 2,3 a další jdou save,akorát ta 1dnička se mi nechce savnout ani když udělám to co mi ty píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan86 Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 cau mohol by si mi poslat tie save na crash 2 a crash 3? dakuejm. email babuliakm@zmail.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.