Batista123654 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Zdravím. Vím, že jste tady odborníci. Před týdnem jsem koiupil za 3500 ps3 60gb. Rozhodl jsem se jej přepastovat. Měl záplatu, ale když jsem ho otevřel a snadúspěšně složil narazil jsem na mechanice na poznámky z oprav. Můžete mi říci co mu bylo a kam servicemani přesně šahali. Snad to přečtete. Snad ps3 vydrží:? Zde odkaz http://imageshack.us/photo/my-images/202/pscof.jpg/ A náhled. D9ky. Snad bude vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 mas to tam napsany YLOD nejcastejsi smrt 60gb verze vic viz. google :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 No podle mě tam jsou tři data a u toho vždy YLOD. Takže jsi asi koupil předraženej šmejd se třema Ylodama. Data : 11.3. 2010 9.12.2010 1.6.2011 A podle toho vydržel teda ještě dost dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 No díky. To me tedy potěšilo. Moc info k tomu nebylo. Tak tak v Záři asi exne, co? Asi ho uz nevratim. Měl by někdo stejnou nabídku, kdybych to vrátil zpět či sleva. Něco, co by nemelo 3 ylody? Dík :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Tak tohle jsem poslal prodejci, přes bazos.cz Zdravím. Tak ps3 jsem vyzkoušel a moc Vás nepotěším. Ps3 funguje, ale strašně hučí. Zjistil jsem taky, že mělo 3 krát ylod - což je smrt ps3 a je to v podstatě ta největší porucha. Bylo to pravidelně tak po půl či až čtvrt roce. Radil jsem se s odborníky a ti mi psali: "asi jsi koupil předraženej smějd s třemi ylody.". Tak se chci nějak dohodnout. Vím, že asi o těchto poruchách nic nevíte. Tak se ptám, jestli nemáte kontakt na předchozího majitele. Napadlo mě totiž, že ps3 bylo třeba v pořádku a ty servisní poznámky byly napsané na mechanice - tudíž, že třeba odešlo již jiné ps3 a tomu mému jen mechanika a tu mechaniku vyměnili a nechali tam lihovkou napsané poznámky. Děkuji a doufám, že se vše vyřeší. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Rychle to prodej třeba na aukru a napiš že je funkční, ale bez záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 jj přesne tu trojku dostanes na aukru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Rychle to prodej třeba na aukru a napiš že je funkční, ale bez záruky. jj přesne tu trojku dostanes na aukru.... No je to dobrej nápad. Ale možná je to ok. Vypadalo to vevnitř čistý. Mělo to tu záplatu. Však někdo tam dal strašně pasty - bylo to celý upatlaný. Jestli to bylo v servisu, tak bez komentáře. Ale myslím si, že by tam mohla být jen machanika ze starý ylodlý ps3. Protože 3 ylody to podle mě nemohlo vydržet. Kdybych to mohl zjistit, jsem spokojen. Ale takhle. Přepastoval jsem, hučí, mám podložku a trnout, že je to nějaká nekvalita?. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.