toro Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Hraji tuto hru v úpravě vložené češtiny z LOADFILES . Nemohu vyřešit problém se sochami v Létající pevnosti Keary . Nápověda soch si totiž odporuje . Zní takto : Na mapě vlevo nahoře : Levá socha : [TABLE=width: 377] [TR] [TD]JSEM BUĎ ZKÁZA NEBO CHAOS[/TD] [/TR] [TR] [TD]MARNIVOST JE VE STEJNÉ MÍSTNOSTI JAKO ZMRZAČENÍ[/TD] [/TR] [/TABLE] Pravá socha : [TABLE=width: 281] [TR] [TD]POHROMA JE V TÉTO MÍSTNOSTI[/TD] [/TR] [TR] [TD]ZMRZAČENÍ JE SAMO VE SVÉ MÍSTNOSTI [/TD] [/TR] [/TABLE] Na mapě vlevo dole : Levá socha : [TABLE=width: 425] [TR] [TD]NEJSEM ANI CHAOS ANI POHROMA[/TD] [/TR] [TR] [TD]CHAOS NENÍ ANI V MÉ MÍSTNOSTI ANI V MÍSTNOSTI MARNIVOSTI[/TD] [/TR] [/TABLE] Pravá socha : [TABLE=width: 344] [TR] [TD]JSEM VE STEJNÉ MÍSTNOSTI JAKO MARNIVOST[/TD] [/TR] [TR] [TD]NEJSEM ANI ZMRZAČENÍ ANI MARNIVOST[/TD] [/TR] [/TABLE] Na mapě vpravo uprostřed je jen jedna socha : [TABLE=width: 344] [TR] [TD]ZMRZAČENÍ NENÍ VE STEJNÉ MÍSTNOSTI JAKO POHROMA[/TD] [/TR] [TR] [TD]ZKÁZA JE VE STEJNÉ MÍSTNOSTI JAKO CHAOS[/TD] [/TR] [/TABLE] Nápovědy které jsem stejně označil si naprosto odporují . Jestliže má být v první místnosti POHROMA + CHAOS nebo ZKÁZA - tak nemůže být ZKÁZA a CHAOS v jedné místnosti . Druhá chyba je - když je MARNIVOST ve stejné místnosti jako ZMRZAČENÍ tak nemůže platit že ZMRZAČENÍ je samo ve své místnosti . Zkoušel jsem spoustu kombinací a vždy mi to u dveří Keary odpovědělo , že “ tvé dedukce jsou chybné “ . Ví někdo řešení a může poradit která socha je která ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.