Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Systém byl obnoven po závažné chybě

Celdon Shooper

Otázka

Čau.

Takže teď jsem si šel, jako každý ráno, v klídku zapnout počítač. Zapnu ho, a při bootování v něm začlo dost hučet a vrčet jako kráva. Hned jsem ho natvrdo vypnul, a ten větrák (nebo co to hučelo) se ještě několik vteřin dotáčel. Obouchal jsem case kolem dokola, aby se větrák případně srovnal, kdyby byl vyosenej nebo co, a zapnul počítač znova. Už to bylo v klidu, ale po startu vyskočilo tohle:

post-54544-14687157798382_thumb.jpg

Potom mi ještě Microsoft Security Essentials našel OpenCandy ve file:C:\System Volume Information\_restore{0798694A-AD1E-439F-9138-C1196F2B3BAC}\RP586\A0161373.exe, radši jsem to nemazal, jenom hodil do karantény.

A teď co s tim? Byla to jednorázová záležitost, nebo mi časem shoří počítač? :bounce: Mám WinXP SP3.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mohlo se stat ze ti mohli zkolabovat drivery.. (od grafiky, pokud spadnou mohli se na plno roztocit vetraky..)

zalezi v jake casti bootu to hucelo..

jestli po zacatku nabihani OS, tak je to chyba HW a nemusis se bat..

pokud hned po startu (par vterin - resp. bios apod.), a muze tam byt neco vic...

----

videl bych to spis jako takovou jednorazovou zalezitost.. diky tomu ze mas nejspis rozesrany system :?

----

k tem hlaskam, sysdata.xml a minidump.dmp - zaznamenava pady systemu, a je to takove hlaseni o padu (co ho zpusobilo apod.), s tim doporucuju jit na pc help.. tam ti presne reknou co a jak to zpusobuje a popr. jak postupovat

Odkaz ke komentáři

• 0

Já nevim kdy to začlo hučet, ještě jsem spal. Ale asi hned po startu..

Prostě přeinstaluju Windows a vyluxuju prach.. někdy :lol:

Na PCHelp nejdu. Vystresujou tě, že máš počítač na odpis, potom po tobě chtěj výpisy ze všelijakejch diagnostik a když tam ty diagnostiky dáš, tak si je po měsíci nějákej strejda přečte a napíše ti, že nemáš na netu hledat sračky :P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu