Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 rrod please help !


Majikl

Otázka

Ahoj

Chtěl bych se zeptat. Včera večer jsem hrál na mé konzoli XBOX 360 a asi po pul hodine hra zamrzla. Už se mi to stalo párkrát, tak sem ji rači vypl a nechal provětrat. Dnes ráno jsem ji zapl a u intra se sekla asi po 5ti vteřinách. Vypl jsem ji, zapl a poté asi po 2 vteřinách. Po dalším zapnutí už jen černá obrazovka a po chvíli začal blikat RROD (dvě čárky dole a jedna vlevo nahoře). Je mi jasné, že je to asi problém s hardwarem, a tak sem se chtěl zeptat, kolik tak stoji cca oprava, jestli má cenu jí opravovat, aby mi zase za týden neklekla, protože jsem slyšel že mají tendenci se zase porouchat. Jinak konzole je stara asi z roku 2007 a ještě to nikdy neudělala. (Nevím jestli to pomůže k problému, ale je na ní flash mechaniky "myslím", protože ji mám secondhand a jedou mi tam vypálené hry.

Děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tím že jsi měl flash , tak jsi dávno ušetřil tolik peněz , ře teď raději opravu neřeš - nevyplatí se to . Konzoli prodej na náhradní díly a kup si ARCADE JASPER - na něm už RROD nehrozí . Jenom ne zase nějaký starý křáp jen kvůli tomu že je to levné . Pořád jsou na všech bazarech inzeráty , že skupují xbox z RROD i za 1000 Kč .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu