ripecek Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 demo fifi 2012 vyjde 13.září :))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 No a co?? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 :D většina lidí se ptá kdy vyjde;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 trosku pozde vyjde kdyz si vemu že demo PESKa vychazi v utery a plna hra vychazi dyl nez fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Ale z obchodniho hlediska je to chyba Konami. Vydaji demo, nasleduje demo FIFy, ktera pak za mesic vyjde a co lidi koupi...to, co vyjde driv a meli moznost to hrat nedavno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 pro ně!!! pro nas líp ne-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Zbytecny topic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 ...Tjn :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 trosku pozde vyjde kdyz si vemu že demo PESKa vychazi v utery a plna hra vychazi dyl nez fifa no a? to na to nemá vůbec vliv! já třeba upřednostňuji FIFU, PES je pro mě nezajímavá hra....každý si najde to své a já děkuju ripeckovi za info, aspoň nemusím nikde hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Locknete to tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Locknete to tu proč? tys to tu koupil nebo co? :lol: je to diskuzní forum tak proč nediskutovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Hm na takovy tema kdy vyjde demo omg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Hm na takovy tema kdy vyjde demo omg... vzpamatuj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 ^ jako nic proti, ale kdyby se mělo kvůli datu vydání každý hry zakládat nový téma tak by tu byl ještě větší bordel :D stejně se tady baví jenom o tom jestli je lepší PES nebo Fifa :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 vzpamatuj se Vzamatuj se?? to mi říká člověk co mě oblbuje ze svíma cenama??Omg.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Přesne forlanek romik ty jsi šašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Vzamatuj se?? to mi říká člověk co mě oblbuje ze svíma cenama??Omg.... za prvé zahoď ten toluen a za druhé se píše svýma :lol: Přesne forlanek romik ty jsi šašek utřít mlíko na bradě a spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Hotovo, očekávám gratulace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 máš ji tam :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.