Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Polep DVD

Otázka

Odesláno

zdravim mam mensi problem,vzdycky kdyz se pokusim nalepit cover na dvd ( na to bílý,na ktery se to ma spravne tisknout,ale mam dobrou tiskarnu a papir + spesl lepidlo takze je to skoro k nerozeznani) tak mi to mechanika neprecte a nebo precte a kousne se to treba po 5 minutach ze disc je unreadable a kdyz to sundam tak to zase funguje,nevim jak to,vzdy disk se cte jenom z dolni strany a navic mi nic nepresahuje ani do kraju,to je ta mechanika tak moc nachylna?

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

A taky mechanika v xboxu není tak "dobrá" jako mechanika v PC. Řekněme si na rovinu, že ani jedna z mechanik v xboxu není od dobré značky. Nejlepší z nich je Lite-On a upřímě, kdo z vás by si koupil do PC mechaniku této značky ? Kdysi dávno jsem takovou mechaniku v PC měl a stejně tak jsem měl Samsung a Philips, všechny tyhle mechaniky se brzo pokazily.

• 0
Odesláno

Je jasné, že při nalepení čehokoliv na DVD se změní geometrie disku a většinou k horšímu, takže se není čemu divit že mechanika, která má plno práce se čtením a ještě vyvažováním disku, to prostě někdy nezvládne. Když už obrázek na DVD, tak potisknout v tiskárně která to umí, ale rozhodně bych tam nedával polep, jenom tím snížíš životnost už tak namáhané mechaniky.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu