ralph28 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Zdravím Nevítě zda stránka: www.xbox360iso.com je definitivně zrušena:cry: nebo ji jen opravují? Díky moc za info. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 tam nestahuj jdi na www.forum-warez.info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralph28 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Ted sem tam byl podívat,klikl jsem na 2 hry a obě byly smazaný. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 me se to nikdy nestalo a to mam nastahovano pres 60her odkazy jen na sharerapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralph28 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 me se to nikdy nestalo a to mam nastahovano pres 60her odkazy jen na sharerapid Tak mi sem zkus dát odkazy na hry: FUEL a PURE. V tom acedním seznamu,byl na ně jen jeden příspěvěk.A nebo hru GRID,sem tam vůbec nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Tak takový hry :lol: kdyz je nikdo nestahuje tak se smazou zkus jeste console-power.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralph28 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Tu znám taky.No taky je tam dost smazaných linků.Mám nejradši servery typu czshare nebo filesonic. Ten www.forum-warez.info není taky špatný,jen škoda,že všechno placenej share-rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Tu znám taky.No taky je tam dost smazaných linků.Mám nejradši servery typu czshare nebo filesonic.Ten www.forum-warez.info není taky špatný,jen škoda,že všechno placenej share-rapid. Kurňa to je drzost stahuješ hry a ještě k tomu uplně zadarmo .... no nic tedka na Share rapidu je akce 600gb za 200kč to je nádherná cena nemyslíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralph28 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Kurňa to je drzost stahuješ hry a ještě k tomu uplně zadarmo .... no nic tedka na Share rapidu je akce 600gb za 200kč to je nádherná cena nemyslíš :D takovou akci tam vůbec nevidím,je ještě platná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 ne minulej tyden ted je 1300GB za 499,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralph28 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 To už je na mě moc...ta předešla by byla ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Zřejmě probíhá údržba systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 taky tam stahuju hry.hlavně jsou tam hry který opravdu jsou v pořádku.myslím si že to asi zrušily:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Zřejmě probíhá údržba systému. to doufám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 sovik:kolik se plati na ty strance xbox360iso,jaka rychlost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 neplatíš nic ;) většina her je na třech - čtyřech portálech, takže vybereš podle toho, kde máš premium (nebo kde se neplatí :D) no a stahuješ tak rychle, jak Ti dovolí net, no :D já mam hru za den staženou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 ja na share-rapid hra cca 2H....rychlost kolem 1,6 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 tak to mně to občas taky jede 1,5MB ;) dokonce jedna jela přes 2,2MB :D a den je jen orientační... taky to mam za nějakejch 6-7 hodin hotový ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Mendlik: Odkdy ses takovej warezak? :D:D 60Games ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Pyxíku ja stahuju vsechny hry ,ktery nemam v originalu...postupně je budu dokupovat ale nemam penize na 5her tydne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Na xbox360isos jsou hry hodně na megaupload, ze kterýho jde stahovat skoro neomezeně. Je to pro mě lepší, jak share-rapid, všechno úplně zdarma a jede to maximálkou. Snad bude zase fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralph28 Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Na xbox360isos jsou hry hodně na megaupload, ze kterýho jde stahovat skoro neomezeně. Je to pro mě lepší, jak share-rapid, všechno úplně zdarma a jede to maximálkou. Snad bude zase fungovat. Sem rád,že nejsem jedinej.Jinak to sleduju ten stav každou hodinu.No facebooku píšou,že až se vrátí majitel,tak to snad pojede.Doufejme,že se to zprovozní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 paráááda :bash: jsem fakt ráád, že to zase šlape jak má :bash: :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 taky se přidám,a potvrzuju že to zas šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Netusi nekdo co se zase deje, ze je to nefunkcni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.