ralph28 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Zdravím Nevítě zda stránka: www.xbox360iso.com je definitivně zrušena:cry: nebo ji jen opravují? Díky moc za info. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Zdravím Nevítě zda stránka: www.xbox360iso.com je definitivně zrušena:cry: nebo ji jen opravují? Díky moc za info. :? Jak to může někdo z nás hned vědět ? To ti nestačí , když tu otázku položíš jen jednou ? Co se to tu rozmáhá za bl.bej zvyk ptát se na něco vícekrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Koukam, slusnosti moc nemas a pokud ti dela problemy odpovedet lidem, tak neodpovidej, co tak ctu tve prispevky, tak takhle tu odpovidas vsade a vsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 U mad? Toro je naopak jeden z nejslušnějších lidí co tu raděj druhejm... A když je prostě někdo ♥♥♥♥♥ až to práská dveřma... :lol: tak to někdy nejde bejt naprosto slušnej A navíc, tohle bylo slušný až až... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 nechapu tady tenhle druhej topic... uz mas snad presne to saym zalozeny a tam dostatecne odpovezeny..... viz http://console-forum.net/tema/127954-www-xbox360iso-com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Koukam, slusnosti moc nemas a pokud ti dela problemy odpovedet lidem, tak neodpovidej, co tak ctu tve prispevky, tak takhle tu odpovidas vsade a vsem... Nenavážej se do mne na foru . Někdo to napomenutí potřebuje když to neudělají admini . Já když jsem ti chtěl něco říci , co se mi nelíbilo , tak jsem ti to napsal do PM - za to se do mne budeš pouštět zde ? Až tady budeš tak dlouho jako já a mít tolik příspěvků z rad lidem , tak si teprve potom na někoho otevírej ústa . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ralph28
Zdravím
Nevítě zda stránka: www.xbox360iso.com je definitivně zrušena:cry: nebo ji jen opravují?
Díky moc za info. :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.