skolni.flakac Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Jaké hry jdou hrát s kytarou? Pochopitelně vím, že guitar hero. Je ještě něco jiného, nebo jen tahle série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 měl bych podobnej dotaz ale víc konkrétní ... jde s kytarou od guitar hero hrat Green Day: Rock Band??? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Třeba taky Rock band...ty jsou mnohem lepší než Guitar Hero...Rock bandy hraju na bubnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 me rockband prijde lepsi z duvodu toho ze tam jsou primo pisnicky od green day :DDD ktery sem v guitar hero warriors of rock nenasel :) proto me ta hra hodne zajima jestli mi pujde kytara hned si pro ni bezim :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Nástroje a hry jsou navzájem kompatibilní... A gh i rb maj výhody a nevýhody u gh se mi líbí že je tam 5 bubnů... U rb mi zas víc vyhovujou songy gh má možnost expert+ u bicích která přidává možnost hrát double bass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Nejsou z Gamescomu nějaké nové informace o hře Rocksmith? Mělo by to už každou chvilkou vyjít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Rocksmith má vyjít březen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Březen? Můžeš uvést nějaký zdroj? Já v posledním traileru viděl October 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Jenže k Rocksmith už potřebuješ opravdovou kytaru - už to není za účelem párty zábavy jako GH/RB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Právě to mě na tom láká. Já kytaru mám... jen si budu muset dokoupit snímač. Navíc by to měli prodávat i v nějakém bundlu s elektrickou kytarou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 No a ještě jsem někde četl, že k tomu jde i najednou mikrofon. jakože jeden zpívá a druhej hraje. Pletu se, nebo něco takového fakt existuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Krom toho, co zde už padlo vím jen o Singstar + Guitar pro PS3. Jestli se touto cestou vydalo i Lips netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.