Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem se spustenim her


Zizou10

Otázka

Cau,

vim ze tento problem se tu uz resil hodnekrat.. Ale ja uz opravdu nevim cos tim. Nedavno jsem koupil xbox Jasper s flashem. Dostal jsem k tomu i 4 hry. U vsech her po spusteni se objevilo jen logo xbox. Pres video prehravac. Kdyz jsem zkusil vypalit starsi a novejsi hru tak ani jedna nesla. Stejny problem s logem. Podle me xbox nema flash. Jonak si to nedokazu vysvetlit. Nevite jak muzu zjistit jestli ma xbox flash? Nebo pripadne je chyba jinde? Dekuju predem za jakoukoliv pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Říkal že mu toto dělalo pár her.. prý mu někdo řekl že to dělá kvůli špatnému vypalování. Odted už nic nekupuju z druhé ruky. Flash nevím jaký je.. psal jsem mu sms tak snad se něco dovím.. Hry jsou k tomu Tekken 6, Cod5, Assasinn Creed 2.. já zkoušel vypálit GTA4 a Fight Night Champion.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Call of Duty 5 a GTA IV mají wave 2 (viz http://abgx360.net/verified.php). Pokud máš DB 2.0.9199.0, měly by ti jít hry tuším do wave 6 nebo 7. No každopádně wave 2 by měl přehrát každý CFW (flash), takže GTA IV a CoD 5 bys prostě rozchodit měl. Vypadá to, že tam ten flash skutečně není. Máš možnost zkusit alespoň nějakou originálku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu