Meks Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 COD MW 2 Kdo by semnou Hral mozna zalozil Klan ???? http://codmw2xbox.wbs.cz/Novinky.html tady se registruje te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Já bych s tebou klidně hrál ! Jestli máš nějaké podmínky tak dej vědět !Třeba jak často hraju atd!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 ja též!!!!.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Vase Gamertagy a kdy tam jak casto chodite ze den na Xbox a treba v kolik nejcastejs Treba Vecer a tak a vase levely mi sou celkem fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Tak Ganertag je PackysCZ na liveko chodim každej den kolem 8:00 až do pulnoci !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 určite bych si taky zahral GT - HejdaCZe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Hej kluci tak se mi regnete na tech strankach nahore joooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Klan ne, to je nesmysl, stejně by jsme furt hráli jen PUB, takže klan je totální nesmysl. Ale jinak bych klidně z někým MP zahrál kdyby se sešlo pár lidí. GT v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.