anizek Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2011 Prosím někoho o radu, našel milion nějakých návodů všude na netu o tom, jak rozjet xbla hru, no jtag, ale většinou chtějí ať se připojím na live. Jde to taky nějak obejít? Mám totiž ban. děkuji Citovat
0 toro Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2011 Prosím někoho o radu, našel milion nějakých návodů všude na netu o tom, jak rozjet xbla hru, no jtag, ale většinou chtějí ať se připojím na live. Jde to taky nějak obejít? Mám totiž ban. děkuji Obejít to nejde - musíš být připojený na live . Citovat
-1 trezzor Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2011 Niektore XBLA hry potom vysli aj na DVD!!! Takze bezproblemov hratelne, posledne napr. Triple Pack: Trials HD, Limbo, Splosion Man (full hry hratelne iba z DVD, z USB kluca sa ponukne iba Demo)......dalej Alien Breed vsetky 3 casti (hratelne aj z HDD, ale instalovane z USB kluca ako full hry), Serious Sam HD (hratelne aj z HDD, ale nainstalovane z USB kluca ako full hra) ... Aj napr. starsia Watchmen 1,2 bola moznost z DVD instalacia na HDD, ale pri hrani aj tak citala z DVD...toto ma hneva pri tychto XBLA vydanych ofic. na DVD! Prznia to... Citovat
Otázka
anizek
Prosím někoho o radu, našel milion nějakých návodů všude na netu o tom, jak rozjet xbla hru, no jtag, ale většinou chtějí ať se připojím na live. Jde to taky nějak obejít? Mám totiž ban. děkuji
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.