Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox LIVE


Hauzimir

Recommended Posts

Zdravim panove ... Poridil sem si novy xko hlavne kuli HDMI ... na starym boxu sem mel ban , tudiz si ani nepretahnu profil na novy disk :( ... Ale ted se mi naskytla moznost hrat po netu .. Tak chci vedet jak to mam udelat .. Flesh mam LT 1.9plus ... .. tudiz podle toho co vim by nemel byt problem .. rikam to spravne ??? nebo nastaly naky zmeny kuli novymu firmwaru a tak ???? ... JDe mi oto abych zas nedostal banana :) ... AAAAAA este pripadne kde pak udelam reg na lajfko a vsechno podstatny proste :)

DIKY :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ban se vztahuje na konzoli - ne na profil.Takže starý profil můžeš použít . Jestli máš ještě někde uložený na starém xku profil , tak ho normálně přesuneš na na nové xko pomocí flešky . Tady máš návod na registraci konzole na live :

http://www.eurogamer.cz/articles/pru...filu-xbox-live

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja to zkousel prez memory kartu a neslo to ... No a kdyz si zaplatim lajfko .. muzu v klidu s opatchovanou hrou hrat ?? kdyz mam flesh 1.9 ???

Nevím proč ti to nejde přes MU . Mělo by to jít normálně - ne ale kopírovat,profil jde jen přesouvat . Zkus to třeba přes tu flešku .Pokud máš hry správně ošetřené v ABGX a opatchované na SSv2 , tak na live hrát můžeš .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SSv2 to je autofix lvl.3 ze ??? ... A v abgx poznam spravny patch , ze v tabulce se neukaze nic cerveneho ze ?? :) nebo se opravi na zelenou ci zlutou barvu ?? :) ..potrebuju se spravne ujistit ... a vlastne az se pripojim na live ,tak to po me asi bude chtit novy DASH co ??? Ale to kdyz mam 1.9 LT plus , tak mi to shodi na zaklad firmware ?? ... ja se vtom totalne ztracim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím , jak je to se slimkem - zeptej se toho flashera co ti to dělal . Záleží na tom jakou máš mechaniku a DB nyní . Pro přístup na live je třeba momentálně 13599 . On ti tam nejnovější DB zároveň nedával ? Patchování SSv2 není jen projetí na autofix level 3 ( to je pro hry s AP25 ) . O tom všem si prostuduj zde :

http://www.uloz.to/6682613/abgx-nastaveni-pdf

http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6

http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha , takze si celou dobu mylne myslim , ze kdyz updatnu na vyssi DB , tak prijdu o flesh ?? Vsude se to tu pise , ze prisly of flash kdyz se udelali

Když máš FW 1.9 , tak se už při update DB flash nesmaže . píše o tom i Romik " klidně nahrej rovnou LT+ 1.9 a až pak update dashe. LT+ 1.9 se tváří jako stock fw a po update se ti určitě nesmaže "

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedavno mi dělal romik new flash 1.91, hry s ochranou ap2.5 sem znova projel pres level 0 pote level 3 vypalil a buřím na live jak urvany COD BLACK OPS atd....takže běž za flašerem at ti tam hodí !!!!!!!! 1.91!!!!!!!! ,)

No black ops nehraju ani zadnou jinou s app2.5 ... :) .. takze mi staci 1.9 a stejne me nevyhmatnou ze ?? ... Cekam az na uplne novej FW ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak nestaci ... ted sem pripojil boxe na lajfko ... Stahli se updajty a prisel sem o flesh :( .. tudiz zitra musim pro 1.91 aby to slapalo

Jaký jsi měl předtím DB a jaký teď ? To je nějaké divné , že jsi přišel o flash , když jsi měl FW 1.9 . Každý tady tvrdí , že když je na xku 1.9 , tak už se o flash nepřijde . Psal to i Romik .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vim stopro ze sem mel LTplus 1.9 ... jinak by me nesel predtim assasin , NFS a tak :) .. Ted tam dam dyvko a jenom play dvd :( ... je to v cudu .. A DB sem mel ten posledni ... nez se teda nakopcil ten novej :)

Tak to jsou odpovědi naprosto nejasné . Když se ti smazal flash , tak jsi asi měl LT+1.1 - i tak by ti přece hry s AP25 šly . Kdy jsi si nechal tech flash dělat ? Podle toho se také dá poznat jaký jsi měl . U těch her s AP25 nezáleží na tom jaký máš flash , ale na tom jaký máš DB a příslušně udělaný patch v ABGX . U toho DB jsem chtěl vědět jaký jsi měl předtím - číslo ( ne neurčitý pojem - ten poslední ) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cislo db nevim ... ale flesh mam urcite 1.9 delal sem to nekdy na jare a db tam byl ten jak se objevily prvni problemy s ap2.5 a cislo fakt nevim .. no musim to nekam poslat .. protoze kuci u nas zrusily prodejnu ..

Tak nemohl jsi mít FW 1.9 protože ten vyšel teprve 15.6 !!

A to že jsi ztratil flash je tvá vina , protože nesleduješ dění na foru - jinak by jsi to věděl :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Tehdy byl DB 12625 a teď je 13599 . Ale jestli jsi chtěl hrát na live , tak jsi to stejně musel udělat . Jenom se nepokoušej spustit dříve vypálené hry s AP25 , protože by ti stejně nešly spustit a ještě by jsi si flagnul xko . Musíš je znova opatchovat v ABGX a vypálit .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasny ...to stejne nehraju... takze ikdyz mam stary abgx vtom paleny dirty a tak .. je to v poho??

Když budeš hrát na live , tak by jsi měl mít v ABGX vše zelené a SSv2 . Když je to jen SSv1 , tak opatchovat na SSv2 podle tohoto návodu :

http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145

Spousta lidí to sice nedělá a hrají na live . Nikdo ale neví jestli to u MS projde v případě banové vlny , nebo ne . Takže jestli chceš udělat co nejvíce pro bezpečné hraní na live , tak to raději dělej .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu