Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassins Creed 2, problém s lupičem

Martys33

Recommended Posts

Ahoj, prosím o pomoc, zasekl jsem se ve hře a nemůžu udělat tuto pasáž,našel jsem si návod:

2. Hon na lišku

Leonardo vám poradil, že Liška je ten, kdo mnohé o městě ví. Zajděte na trh a hledejte vaši osobu v davu. Použijte Orlí pohled (E) a vaše cílová postava bude světelkovat bílou barvou. Jděte za postavou, a když už budete skoro u ní, tak vám nějaký zloděj ukradne 100 florin. Utíkejte za ním a pronásledujte jej až na místo, kde se setkáte s Liškou (La Volpe). Slíbí vám pomoc při nalezení Francesa Pazziho. Když budete připraveni, máte ho vyhledat.

Jde o to že pronásleduji zloděje, utíkám za ním docela dlouho a on pořád dokola utíká po městě, třeba i 5x stejnou trasu a ještě mě k nikomu nedovedl, tak pořád za ním utíkám než mě chytnou stráže na ulici a on mi uteče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, ale asi ne, protože když misi nesplním,třeba že se mi hodně vzdálí, mise skončí a pak jak začínám znovu, tak to začíná tak blbě v místě, kdy mě zloděj zpozoruje a hned přede mnou utíká.No a bohužel způsob ukládání pozic v této hře nedovolí se vrátit dál a začít v jiném místě.Taky jsem zkoušel se schovat před ním do davu lidí, nebo sednout na lavičku, ale on utíká pořád stejnou rychlostí.Bohužel, co se mi taky na dvojce nelíbí, ukládaní pozic.Když nesplním nějakou misi, třeba na čas projít 14 míst, tak mise skončí a začíná se znovu dokud tuto misi nesplním.U jedničky prostě doběhl čas a mohl jsem jít na jinou misi a k ní se vrátit později.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu