redroker Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Pokud se chci přihlásit na EA Sports, chce to do rámečku napsat e-mail a na další stránce pak ID, v PS3 si v profilu zvolím Sign to e-mail, kde by se mé ID mělo odeslat na uvedený mejl, ale nic. Kde se ID dá najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 redroker Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 ...hmm, asi trapný dotaz, nebo s tím mám problém jenom já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zurik007 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 ...hmm, asi trapný dotaz, nebo s tím mám problém jenom já? tak to jsme dva. Třeba to někdo mamlasům vysvětlí.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
redroker
Pokud se chci přihlásit na EA Sports, chce to do rámečku napsat e-mail a na další stránce pak ID, v PS3 si v profilu zvolím Sign to e-mail, kde by se mé ID mělo odeslat na uvedený mejl, ale nic. Kde se ID dá najít?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.