Jitus Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ahoj, jsem v tomto nováček a potřeboval bych poradit, jak a kde stáhnout novější firmware na PSP FAT 3.80 M33-5. Hraju ISO hry a mám strach, že když to přehraju na jinou verzi, nepůjdou mi ISO hry. Moc děkuju za případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 stáhni si ofw 6.20 a nasledně si nainstaluj 6.20 pro-bo perma. jenom když to uděláš a máš tam pluginy tak ti nepujdou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Moc díky za radu, neměl by jsi nějaké odkazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Skus toto http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b8-permanent-patch-8-7-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Tak jsem to tak nějak udělal, šlapalo to, ale pak jsem se připojil a stáhlo mi to update 6.60 a teď nic. Není nějaká verze PROUPDATE a Fastrecovery co by fungovala s fw 6.60? :-( Nebo jak tam zpátky dostat 6.20? Moc díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Ahoj, jsem v tomto nováček a potřeboval bych poradit, jak a kde stáhnout novější firmware na PSP FAT 3.80 M33-5. Hraju ISO hry a mám strach, že když to přehraju na jinou verzi, nepůjdou mi ISO hry. Moc děkuju za případnou pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.