Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hry z bazaru


Domingster

Recommended Posts

Už se vám někdy stalo, že by jste koupili hru z bazaru, a doma zjistili, že je poškrábaná a v prvním levelu se vypne? :D Mě jo, právě dneska. Koupil jsem v Plzni v JRC Fable 2 za 199 Kč a zjistil jsem, že se v 5% procentech instalace sekne a napíše že je disk poškrábaný nebo špinavý. Záruka na hru z bazaru je 6 měsíců. Myslíte, že mi vrátěj peníze, nebo mi řeknou, že jsem si to poškrábal sám?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci zakladat nove vlakno... Mate zkusenosti s vybrousenim dvd, ktere se poskrabaly v konzoli, pri manipulaci se zapnutym xboxem? Na okraji je asi 80mm pravidelna ryha. Jaka je cena vybrouseni v JRC, jestli by to melo vubec cenu? A nevite nahodou, jestli to delaji i na pobocce v Olomuci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi dnes v JRC přebrousili DVD a částečně se přitom rozpustila potisknutá vrstva, místy dokonce úplně chybí. Myslíte, že to může mít vliv na čitlenost DVD? Hra stále nejde nainstalovat, při 40% se objeví typická hláška "nečitlený disk." Zespodu je médium ale skoro jako nové...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně jak píše oggi. Dovolil jsem si najít obrázek pro ilustraci

post-7420-14687157813491_thumb.gif

Ta šedá vrstva DVDčka je to, do čeho se ukládají data. Pod ní je plast, ten se brousí, chrání zespodu tu datovou vrstvu před permanentním zničením, ta by narozdíl od plastu vybrousit nešla :) A nad datovou vrstvou je vrstva, na které je nějaký ten potisk, nebo něco, taky trochu chrání datovou vrstvu z horní strany. No a zatímco plast je průhledný, ostatní vrstvy nebývají.

Takže jestli jde skrz DVDčko vidět, nebo je aspoň nějak poškozena ta vrstva pod potiskem, je to v pytli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu