Domingster Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Už se vám někdy stalo, že by jste koupili hru z bazaru, a doma zjistili, že je poškrábaná a v prvním levelu se vypne? :D Mě jo, právě dneska. Koupil jsem v Plzni v JRC Fable 2 za 199 Kč a zjistil jsem, že se v 5% procentech instalace sekne a napíše že je disk poškrábaný nebo špinavý. Záruka na hru z bazaru je 6 měsíců. Myslíte, že mi vrátěj peníze, nebo mi řeknou, že jsem si to poškrábal sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Taky jsem koupil JRC a stejny problem je to už dýl!! me daly poukaz at si vyberu neco od nich do te ceny!!! Je mozne že ti vrati prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Vsak jdi do JRC rekni ze je to poskrabane a oni ti to vybrousi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 I když je to možnost, proč dávat peníze navíc? Pokud je hra v záruce (což je), je na místě se nejprve pokusit s nimi domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Trvat na vrácení peněz (pokud to ovšem ty sám chceš),peníze vrátijou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ok díky. Zajdu tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 mně ho zadarmo vybrousili na chodově a omluvili se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Hele, a to vybroušení vždy pomůže? Omlouvám se, s tímhle nemám moc zkušenosti. Vždycky jsem si myslel, že jakmile je dvd nebo cd škráblé, tak už to opravit nejde. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Hele, a to vybroušení vždy pomůže? Omlouvám se, s tímhle nemám moc zkušenosti. Vždycky jsem si myslel, že jakmile je dvd nebo cd škráblé, tak už to opravit nejde. :D záleží na hloubce škrábanců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ok díky. Btw už jsem si objednal novej Fable 2 a chci vrátit za tenhle prachy. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Nechci zakladat nove vlakno... Mate zkusenosti s vybrousenim dvd, ktere se poskrabaly v konzoli, pri manipulaci se zapnutym xboxem? Na okraji je asi 80mm pravidelna ryha. Jaka je cena vybrouseni v JRC, jestli by to melo vubec cenu? A nevite nahodou, jestli to delaji i na pobocce v Olomuci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 pome za vybroušeni DVD chtely 50kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 50Kč stojí jedno přebroušení, na hlubší škrábance je ale pořeba to projet několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Tak mi dnes v JRC přebrousili DVD a částečně se přitom rozpustila potisknutá vrstva, místy dokonce úplně chybí. Myslíte, že to může mít vliv na čitlenost DVD? Hra stále nejde nainstalovat, při 40% se objeví typická hláška "nečitlený disk." Zespodu je médium ale skoro jako nové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 jenze problem je, ze prosvita laser, zacerni to treba cernou fixou z te strany kde je ten potisk, mohlo by to pomoci (ale disk uz potom rozhodne asi neprodas )=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggi Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Na potisknuté straně je folie, kde jsou vylisované nebo vypálená data ,takže když ti prosvítá dvd, tak je s ním amen ,na te průhledné straně samozřejmě taky záleží ,ale pokud je medium poškrábané ze strany potisku až na plast tak je s ním konec . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 přesně jak píše oggi. Dovolil jsem si najít obrázek pro ilustraci Ta šedá vrstva DVDčka je to, do čeho se ukládají data. Pod ní je plast, ten se brousí, chrání zespodu tu datovou vrstvu před permanentním zničením, ta by narozdíl od plastu vybrousit nešla :) A nad datovou vrstvou je vrstva, na které je nějaký ten potisk, nebo něco, taky trochu chrání datovou vrstvu z horní strany. No a zatímco plast je průhledný, ostatní vrstvy nebývají. Takže jestli jde skrz DVDčko vidět, nebo je aspoň nějak poškozena ta vrstva pod potiskem, je to v pytli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.